Hogy alakult nálatok az extra kis korkulonbseg?
1,5 év a korkülönbség, a picik ikrek, egy hónapot voltam korhszban amikor születtek. Utána s nagyfiam haragudott rám sokáig, nehéz volt visszaszerezni a bizalmat.
Sokszor nagyon nehéz, de bízom benne, hogy pár év múlva szuper lesz. A kicsik ma fel évesek, már lehet velük jatszani, azt nagyon élvezi a nagyobb.
Sokszor szeretne baba lenni ő is :) ilyenkor bufiztetni kell, ringatni, próbáljuk inkább öt előtérbe helyezni
13 hónap különsbéggel született a 2 nagy. Nekünk ez nagyon bejött, nem éreztük nehéznek az elejét. Kúszástól ülésig volt picit többfelé szakadós a buli, de akkor sem kellett azért belehalni. Szépen összehangoltuk a napirendet 2-3 hét alatt, még én is tudtam pihenni 2-3 órát ebéd után. 😊
A 3-4. gyerkőc 2,5 év után született, ők is másfél éven belül. Szeretjük, hogy kicsi a korkülönbség köztük, és ők is.
A két nagy tandem szopizott pár hónapig, a kicsik nem, ott 1 év körül abbahagyta a nagyobb. A kórházi napok után 1-2 nap durci volt a nagyoktól, aztán visszaállt a bizalom. 😊 Csoda lesz, hidd el!
Huha, ilyen türelemmel és stílussal jól fel kell kötni a nadrágot.
toptip: a második után fordítsatok kicsit nagyobb hangsúlyt a védekezésre, és akkor nem fog fél év múlva ismét meglepi érni!!:)
Hát talán aki jobban tudja nálam mit szeretnék arra ugyan te nem lennél kiakadva? Annyira szeretem ezeket a gyakori megmondokat, mert ők aztán jobban tudják a kérdezőnel, hogy mit szeretne.
Vedekezesi tanácsokat meg köszönöm, végképp nem kértem, plane nem egy ilyen embertől, aki egy kérdésre se tud válaszolni csupán a saját fejecskejeben létrejött téves gondolatokat hajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!