Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire készüljek fel? Hogyan...

Mire készüljek fel? Hogyan viselik a babák az altatást és a kórházban töltött időt?

Figyelt kérdés
Olyan anyukák tapasztalatait várom, akiknek a babáját valami miatt műtötték és altatni kellett. 5 és fél hónapos Kisfiamnak kis bemetszést fognak ejteni a hónaljában, a rosszul beadott bcg ott eredt meg a nyirokcsomójában, és meg kell metszeni, hogy kiürüljön. altatásban. nem nagy dolog maga a procedúra, én mégis rettegek az altatástól, meg az egész kórházi bentléttől.
2008. dec. 19. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én sajna elég hamar megtapasztaltam, kislányom 2 hetes volt mikor műtötték. Őneki rövid kis műtét volt, a cicijét kellett kipucolni. Őt is altatták, de nagyon jól viselte, pedig rettegtem tőle. Szépen ébredt, nem sírt, hamar felélénkült, egy óra elteltével adhattam neki pár korty teát és elvileg 3 óra múlva cicit, de olyan jól ébredt, hogy hamarabb cicizhetett. Az volt a legrosszabb, hogy éhes volt, mert éjjel 2kor ehetett utoljára. Te kisfiad mondjuk már sokkal nagyobb, gondolom ő már máshogy viseli. Neked kitartást kívánok!
2008. dec. 19. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos elég friss az élményünk, egy hete műtötték a három hetes kislányomat kizáródott sérvvel. Mondhatom engem jobban megviselt, mint Őt. Műtét után másfél órára már szopizhatott, azóta csak a kötés zavarja Őt,mert viszket neki,zavarja Őt.

Sok kitartást és jobbulást Nektek!

2008. dec. 19. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!