Miert szunetel a 14 honaposom a beszeddel?
Sziasztok anyucik, az lenne a kerdesem, hogy ti nem e tapasztaltatok olyat, h szunetel a beszedben. Most kezdett el nekem vegre jarni, es mintha a dumalast felre dobta volna. Annyi hogy monjda nekem MAMA, tehat tudja, h en vagyok a MAMA.
Viszont vagy 1-2 honappal olyan buszke voltam, h megeredt a nyelve, mondta, h mama ham, cica, szia, adjal, mnyam. Mondta h mama, kerdem, h en? Es ram mutatott, h TE. Most meg semmi. 🙄 Remelem nincs semmi baj.
Amugy egy tunderi komunikativ kisfiu, allandoan mutogat mindenre, aminerdekli vagy kell neki, szinte beszel a szemeivel. Gagyog, baba, tete, tata, visit, papa.
Koszi a valaszokat. 🙏🏼
Egyszerre csak egy terület fejlődik rohamosan. Most a mozgás van porondon, ezért esett visszább a beszéd. Amíg más módon kommunikál, mutogat, gagyog addig nincs gond.
Autizmus esetén szokott hirtelen képességvesztés lenni, viszont abban az esetben semmilyen módon nem kommunikál a gyerkőc.
Komolyan? Ezt nem tudtam, h a masik leall. Mert valoban azota vettem eszre, ahogy elkezdett a jarasra fokuszalni. Viszont a mamat tudatosan mondja.
Komunikal persze, mutogat, es megosztja velem a dolgait, hozza utanam a konyvet, h olvassak pld., bent vagyunk es halja, h megy a repulo, akkor felmutatja az ujjat, h figyeljek, es amikor figyelek, akkor kimutat az ablakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!