5 hónapos gyereknek tartánátok névnapi, , bulit"?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 08:43
1/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen bulira gondolsz. Ha a nagymamák-nagypapák meg akarják köszönteni, hát jöjjenek. Kapnak egy fincsi ebédet, és még láthatják is az unokát. :)
De külön bulit, úgy, mint mondjuk szülinapnál, nem szerveznék.
2/5 anonim válasza:
Nekem sajnos annyira nincs idom semmire, hogy ilyen eszembe sem jutna. :) Csak egy ujabb dolog lenne ami a "nincs idom megcsinalni" listamra kerulne. De ha nallatok mas a helyzet akkor nyugodtan hivd ossze a jo baratokat esetleg csaladot.
3/5 anonim válasza:
én még névnapot se tartottam.Felesleges pénzkidobás mindenki részéről.A te részedről is és a család részéről is.bulit meg pálne nem.még annyira pici ehhez.
4/5 anonim válasza:
Családit igen! Tartottunk is mindegyik gyereknek!
Viszont barátit soha!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én is családira gondoltam..legalább egy ok hogy együtt lehet a család!:)
2010. szept. 19. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!