28 fokban medencezhet egy 10 honapos baba? Nem fazik meg?
9es válaszolónak üzenem.
Mi úszni járunk anyummal. 28 fok. A víz 26. Hűvös szél , napon voltunk pedig. Majd megfagytunk 😅
9, rühelltem gyerekkoromban, hogy akármilyen idő volt, nyáron strandolni kellett. Akkor is, ha a medencéből kilépve majd' megfagytunk a szél miatt.
Azóta nekem csakis akkor van strandidő, ha olyan meleg van, hogy a vízből kilépve se fázunk. Jellemzően ez bőven 30 fok felett, közel a 40-hez jön el.
Ennyiben ami most van, még csak meg se izzadok, nem vágyok a vízbe.
Eszembe se jutna egy magatehetetlen gyereket medencébe rakni.
Majd ha akkora lesz, hogy el tudja mondani barokkos körmondatokban, hogy majd megdöglik a napon és a vízbe vágyik, akkor fogunk strandolni ilyen időben.
Addig meg csak valódi gatyarohasztó melegben.
13, mint írtam, pint nem ahhoz lettem szokatva.
De én meg annak örülök, hogy ilyen kis melegtől nem bolondulok meg és nem követelem a klímát az első felmelegedésre.
13as. Én is kifejezetten örülök ,hogy nekem ez még egyáltalán nem a gatyarohasztó meleg kategória. Így jobban is bírom a nyarat ☺️
És amikor eljön az igazi strand idő , akkor azt kifejezetten tudjuk élvezni ,és nem szenvedünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!