El lenne maradva a kisfiam?
Figyelt kérdés
Kisfiam hétfőn lesz 2 honapos. A probléma hogy a szemével nem követi a dolgokat csak szazbol egyszer, mint akit az egész nem érdekel. Általában mindig valamelyik sarokba néz, ha várok, előbb utóbb rám néz de a sarok sokkal érdekesebb mindig. Biztosan nem vak mert azt talán észre vette volna az orvos vagy a vedono, meg pl imadja nézegetni a babageometria könyvét de kezdek nagyon aggódni hogy valami nincsen rendben. Csütörtökön megyünk a gyerekorvoshoz oltasra, akkor mindenképpen megnezetem de nem tudom lehet csak el van maradva? Amúgy mindent szépen csinál, fejét hason tartja pár masodpercig, gagyog, mosolyog, fog (szeritnem pl ehhez még kicsi de simán megfog dolgokat meg tépi a hajam) tehát más téren meg talán előrébb is jár. Volt így valaki? Köszönöm a segítséget.2022. jún. 3. 19:25
1/15 anonim válasza:
Nincs lemaradva! Annyira picike még.
2/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is de a vedono a statusz vizsgalaton kb 5 percig rázta a füle mellett a hülye csörgőt és nem reagált rá és jött ott hogy nem forditja balra a fejét.. Érdekes, apja odaallt a bal oldalara és egyből odafordult.. De totál beparaztatott hogy nem koveti a szemevel a dolgokat és vigyem orvoshoz, első baba gondolom ez lejott a paramami statuszombol 😔
2022. jún. 3. 19:34
3/15 anonim válasza:
Na már megint egy aggódó! Magatokat kezeltessétek pszichológussal a súlyos szorongásotok miatt (tömeges a gyakorin), ne a szerencsétlen gyerekbe lássatok rémeket! Nekem mért nem jutott semmi kórosat felfedezni a gyerekemen, mikor kicsi volt?
A háztartási munkákhoz pedig vegyél igénybe segítséget, főleg a férjedtől, de korlátozott mennyiségben anyuka és anyós is segíthet. Szabadulj ki a mókuskerékből! A férjeddel csinálj legalább kéthetente kétszemélyes programot.
4/15 anonim válasza:
Utolso a magyar vedonoi rendszerbol adodik ez. Most hallottam olyan vedonorol,aki a ket eves gyerekhez ket havonta ki akar jonni hazhoz. Minek? Illetve a tullihegett deveny es tarsai fejlesztes. A vilagon sehol sincs ennyi sni-s es mindenfele fejlesztésre szoruló gyerek. Meg lehet nezni a briteket,franciakat,kanadaiakat. Ehiszem hogy van akinek kell,de itt nem art alapon mindenkit kuldenek,egészségest is. Mar mindenki spektrumon van,szenzoros ,adhd s es stb. Komolyan. Herotom van mar. En is szorongtam eleget mindenfele szarsagon,miert nem sir,tul nyugodt,folyik a nyala,jah fogzik,de a neten mar az volt h fogyatekos. Furcsan pislog,menjunk neurologiara eeg re. Bele lehet bolondulni,komolyan.
5/15 anonim válasza:
3-as a vedonok is megerik a penzuket,aki a papirtol elter mar beteg,a baratnom gyereke szintén nem figyelt a csorgore,kitalalta a h.o. is hogy suket. Mandulavagasu szeme volt,akkor azt talalgattak,lehet down koros. 🤦 Az orvosok nagy resze is tulaggodos.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 3as,a haztartasi munkákhoz van segitesegem sőt a párommal el is szoktunk menni kettesben amíg anyukám vigyáz a fiunkra, sőt, a szexuális életünk is rendben van. Pusztán a vedono basztatott ezzel hogy ez kóros és be is jelolte a status lapon hogy én soron kívül keressem fel a gyerekorvost, talán érthető hogy első gyereknél ez igenis megijesztett.. Mellesleg meg baromira nem értem 2 hos statuszon miért van olyan kérdés hogy nezegeti e a kezeit amikor azt 3 hónapos kor környékén fedezik csak fel. Szóval igen, valószínűleg a vedono a hülye és túl parazom, a párom szerint várjunk még egy hónapot mert kb 3 hónapos korra kellene tudnia ezt a szemmel követés dolgot. De köszi a leugatast.
2022. jún. 3. 20:23
7/15 A kérdező kommentje:
Amúgy anyukám unokatestvere 50 évig volt vedono, mar nyugdíjas de napi szinten beszélünk vele. A statuszon az én vedonom (akit egyébként már első alkalommal le akartam cserelni csak sajnos nem lehet) kozolte hogy hasra úgy forditsam a gyereket hogy a csipojenel fogva mert úgy fog majd fordulni, mire a "mi" rokon vedononk kozolte hogy ez nettó baromság 2 honaposan,ezt majd 4-5 hosan kell, szóval sanszos hogy ez a körzeti nő ennyire nem hozzaerto
2022. jún. 3. 20:25
8/15 anonim válasza:
4, nagyon igaz.de ezekkel a fejlesztésekkel, Dévényi tornákkal, konduktorokkal a nők is nyomasztják egymást. Szinte felelőtlen az a szülő, aki nem viszi. Ha kell ha nem.
Nekem volt ismerős anyuka, aki még szülés előtt mondta, hogy dévényre mindenképp vigyem majd…
9/15 anonim válasza:
Istenem, már megint egy “kompetens” védőnő. A miénk is egy idióta, most nem kezdem el sorolni, mennyi f@szságot összehordott már nekem a tavaly augusztus óta tartó (kényszerű) ismertségünk óta, de hasznomra még sose volt. Én csak a gyerekorvos véleményére, tanácsaira hallgatok, amit pedig a védőnő mond, az meg egyik fülembe be a másikon ki.
10/15 A kérdező kommentje:
Lehet ugyanaz a vedononk? 😂
2022. jún. 4. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!