Hogyan jelzi 11 hónapos babátok, hogy éhes/szomjas?
Figyelt kérdés
Megvárjátok, amíg jelez, vagy bizonyos időpontokban kap enni/inni?2022. jún. 1. 13:13
1/4 anonim válasza:
Bizonyos idöpontokban kap enni. 11 honaposan ha meg vartam amig nagyon ehes lesz es jelzi sirassal akkor katasztrofa.volt. Most 17 honapos jobban kommunikal, mondja hogy papi de nem mindig.
2/4 anonim válasza:
Nálunk az evés az időpontokhoz volt kötve, de általában jól evett, úgyhogy nem volt gond a következő étkezésig. 7-8 között reggeli, 10-kor tápszer, 12 ebéd, 3-kor tápszer, fél 6 uzsi/vacsi, fél 9 tápszer volt a menetrend. Az itókás üvege meg kint volt a nappaliban egy helyen, ahol elérte (kapaszkodva járt) és mindig ivott, ha szomjas volt, meg ha eszembe jutott, én is kínáltam.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! : )
2022. jún. 1. 15:32
4/4 anonim válasza:
Napközben nem várom meg, hogy jelezze - max. séta közben szól, hogy rágcsálna valamit - hanem hasonló időpontokban próbálom adni neki a reggelit, ebédet, uzsonnát. Éjszaka kiabál, ha éhes, hogy "hamma".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!