Akik egyedül nevelték/nevelik a babát apuka nélkül,ti mivel,hogyan boldogultok a mindennapokban?
Mikor alszik megcsinálom a házimunkát, vagy vannak jó pillanatai, mikor mellette is meg tudok csinálni ezt azt hiszti nélkül és eljátszik mellettem.
10 hónapos kora óta nevelem egyedül, most 14 hónapos
Igaz en apukaval nevelem de apa reggeltol este 6ig dolgozik
Mar 10 hos a lanyom de en mindig akkor csinaltam fokepp mikor a kicsi aludt vagyha fenn volt akkor ugy csinaltam hogy beletettem a babakocsiba es ott volt ahol en vagy volt neki babahintaja :)
Most hogy mar megy jon mindenfele nehezebb bebikompba teszem ha nagyon nincs el a jatekaival mig feldobom a kajat vagy a kisagyaba a jatekaival :)
En 1honapos mellett szusit keszitettem, amig konyhaasztalon aludt hordozoban, tapasztalatom szerint utana nehezebb mar, amikor egyre kevesebbet alszik es egyre tobbet mozogna, na meg amikor lomol:)))
Elonye az egyedulallo anyasagnak h senki nem csesztet ha vmivel eluszol, ne akard most megoldani a mindent is. Ahogy cseperedik egyre tobb mindenbe bevonhato, egyebkent en mindegyiket rogton az elejetol jarokaba szoktattam (2.at szultem egyedul, de mar az elsonel is bevalt a jaroka), sokmindent vegeztem hordozokendovel, sutes fozesnel a konyhaban a jarokaban jatszott, ha a szobat porszivoztam, betettem a kisagyba, zuhanyzasnal hordozobol nezett, konyhaba tettem pici gyerekasztalt szekkel, egyutt foztunk. 10hos koratol odaadogatja a kezedbe a vizes ruhat teregetni, vagy a szennyest h a mosogepbe rakd. Mindent jatekosan, raerosen. Jah es ha jol meg vannak mozvatva friss levegon, azert altalaban utana jol alszanak. Nem aranyszabaly, de a nagy tobbsegnel bevalik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!