Auchan Baby pelenka milyen? Aki próbálta, elégedett vele?
Nekünk nagyon nem jött bem
Kifolyik, szakad
Az Auchan logós pelenka nekünk nem volt borzalmas. Nyilván nem a legpuhább fajta, de méretre szabásra nekünk jó volt. Mindkét gyerekem pocakos és hosszú baba volt (egyik még az), a méret nagyon fontos volt nekünk.
Többször kell cserélni, de ettől függetlenül nekünk nincs vele bajunk. Ázni sem ázott soha. A csat is jól ragad. Bezzeg a Lidl pelus....
Akkor annyira nem nagy szám.
Kettes, nem a Bella Háppyra, hanem erre gondoltam: [link]
Ez amit linkeltél, szerintem a borzalom kategória.
Nekünk egyébként csak a lidlis vált be.
Szerintem ahány gyerek, annyi variáció.. lehet nektek pedig ez jön be.
Akkor ki se próbáljuk...
A DM-es bevált, de persze változtattak rajta, azóta átázik és büdös már kevés pisitől is. A Pampers Sleep&Play bevált, de jó lenne olcsóbb alternatíva legalább nappalra.
Én a Bella Happyt szerettem legjobban, nekem az jött be ár-érték arányban, sosem ázott. Viszont nagyon felment az ára, míg tavaly 50 ft/db árra jött ki, most már 70-75 ft/db körül van.
Helyette a DM saját márkását használom, a nagy 168 darabos pakkot veszem, az jó áron van és szintén nem ázott sosem.
A Bella iszonyat keskeny, bevág a mindkét fiam popsijába, mintha tanga lenne, pedig a kisebb hosszú, vékony testalkatú.
DM-esen változtattak pár hónapja, azóta mindig büdös és átázik, utána lett Pampers S&P, de az drága és az 5-ös a legnagyobb, helyette keresgélek valami olcsóbb alternatívát, legalább nappali használatra. Müller messze van sajna. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!