Teli pelusokat szoktatok lemérni? Mennyi grammnak kell lennie egy üres és egy teli pelusnak?
Te ugyanaz vagy, mi t aki a newborn pelusról kérdezte tegnap, hogy hány ml folyadék fér bele?
Honnan jön ez egyébként? Ki mondta, hogy mérni kellene?
Olyanról hallottam, hogy ideális esetben hány db pelust használ el egy baba egy nap alatt, de ez...
Miért? Kérlek, fejtsd ki, hogy miért foglalkozol ezzel!
Amíg ki nem folyik…:D ha bekakilt, úgyis minél előbb kicseréled, a pisi meg néha nekem akkor is kifolyik, ha nem szorítom meg pl eléggé, ha fél órája raktam fel, néha meg kibírja az éjszakàt.
Mérni felesleges, azt szokták ajánlani, hogy naponta legyen kb.6 pisis pelus.
És szerinted mindig állandó a mennyisége a székletnek és a vizeletnek? Nagyon rossz irányból indultál el a pelenkázás terén. Az a baba lehet, hogy 3-4 órán át egyszer sem fog pisilni vagy kakilni, máskor meg egy órán belül fogsz háromszor pelenkázni. Ezt így nem lehet meghatározni, ahogy te szeretnéd.
Az ökölszabály, hogy kb 3 óránként nézz bele a pelusba és cseréld, ha szükség van rá. Nálunk az első hónapokban kb. 8-10 pelenka fogyott naponta. Volt, hogy több, volt hogy kevesebb ennél. Most 9 hós, az átlag napi 5-6.
Míg volt baba mérleg többször is lemértem. Brutál mennyiségeket tudott pisilni. Kíváncsi voltam :D
A newborn 2es 220-240 között volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!