Melyik lánynevek azok, amelyek nagyon népszerűek, szerinted viszont nagyon csúnyák?
Nekem ilyenek: Zselyke, Luca, Boglárka, Zsófia - csúnya hangzásúak
Olívia - egy volt tanáromra emlékeztet, aki egy klimaxos hisztérika volt, de ettől eltekintve sem tetszik,
Anna - ez olyan gagyi név nekem, befejezetlennek tűnik, + feltételes módban van
Sára, Izabella, Adél, Janka - öregasszonynevek
Feltűnt, hogy milyen divatosak lettek olyan nevek, amiket vmi sztárocska adott a gyerekének, vagy őt magát hívják úgy, és ezt tök röhejesnek tartom, ezek a nevek eddig is megvoltak, mégsem tűnt fel senkinek, de ha már x y celebecske adja, akkor mi is adjuk Géza! Pl. Lara, Adél, Zselyke, Natasa, Nara, Lotti, Milla, Amira, Panka, Zorka, Lujza, Nina stb.
Jöhetnek a kövek :)
Adél,Bella,Csenge,Dóra,Dorina,Elza,Emma,Emília,Evelin,Fanni,Georgina,
Hanna,Hedvig,Izabella,Janka,Johanna,Julianna,Júlia,Kata,Kiara,Kíra,
Lara,Lea,Lenke,Lia,Lili,Lora,Maja,Mira,Milla,Nara,Natasa,Nilla,Nina,
Norina,Olívia,Panna,Panni,Panka,Petra,Ramóna,Réka,Vanda,Villő,Kincső,
Zoé,Zselyke,Zsüliett,Bejke.
Az Abigél hogy lett most ilyen népszerű? Kinek Abigél a gyereke?
Elég sokat hallom.
Ismerősei körben ikrek: mira és Milla
Kis vezeteknévvel
Most mér? Ráértem kicsit, de jöttek is az érintettek. Felismerték magukat, veled az élen. 🤣
#12 Mert a regény előtt nem létezett ez a név azt gondolod? 🤷🏻♀️ Tudod, nem Magyarország sz@rja a spanyol viaszt is.
Szerintem nagyon szép, persze én az angol kiejtését preferálom. Nincs ebben semmi, mindenkinek más tetszik. Lehet neked meg az Anna tetszik, vagy a Júlia. Mindenki tud hányni valamitől, ha nagyon akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!