Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a Szilvanasz...

Mit gondoltok a Szilvanasz névről?

Figyelt kérdés

2022. máj. 28. 19:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Ami alakira hasonlít, és benne is van a listában, az a Szilvánusz, latin eredetű, jelentése; erdő, erdei. A Szilvia férfi párja.
2022. máj. 29. 02:05
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos kérvényezheti a kérdező az anyakönyveztethetőségét...
2022. máj. 29. 07:39
 13/17 anonim ***** válasza:
58%
Mivel ez nem név, így tárgytalan a kérdés.
2022. máj. 29. 09:11
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Szilvánó, Szilvió,Szilvanisz, Szilvenisz, Szilvánusz, esetleg Szilveszter

Nekem a Szilvanasz túl fúra, feltételeztem, hogy fiú, megpróbáltam fiú-névváltozatokat kialakítani a Szilvia névre. Nem biztos, hogy mind szép. Sőt, mindet, amit ide most leírtam, Nem adnám.

Szilvanász az avaron. :):) Bocsi, ez most csakúgy eszembe jutott, de amúgy Héjanász, ha jól tudom; nem tudom, kötőjellel kell-e írni. :):) Amúgy nekem nem passzol, a Szilva egy gyümölcs, a Nasz meg egy vezetéknév, szóval én ilyen formában a Szilvanaszt biztos, hogy nem adnám, meg ez még így olyan is kicsit, mintha a gyerekek szlengeznének egymás között. Ilyen formában nem tűnik komoly névnek sajnos. Próbálok példákat mondani, hogy ez hogyan, miért szlenges nekem a számomra; mintha pl kialakulna, hogy a gyerekek egy játék közben a kalapot kalapusznak hívják; vagy a nyulat nyuszmusznak. :D:D:D XDD Vagy pl viccből a rigót rigusznak. :):):) Ezek jutottak eszembe.

2022. máj. 30. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
[*Amúgy még a Szilárd név is jó.]
2022. máj. 30. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
Elég fura név :D
2022. máj. 30. 22:47
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Magyarosítva nem tetszik, a Sylvanas formával nincs bajom
2022. jún. 16. 01:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!