Szilvánó, Szilvió,Szilvanisz, Szilvenisz, Szilvánusz, esetleg Szilveszter
Nekem a Szilvanasz túl fúra, feltételeztem, hogy fiú, megpróbáltam fiú-névváltozatokat kialakítani a Szilvia névre. Nem biztos, hogy mind szép. Sőt, mindet, amit ide most leírtam, Nem adnám.
Szilvanász az avaron. :):) Bocsi, ez most csakúgy eszembe jutott, de amúgy Héjanász, ha jól tudom; nem tudom, kötőjellel kell-e írni. :):) Amúgy nekem nem passzol, a Szilva egy gyümölcs, a Nasz meg egy vezetéknév, szóval én ilyen formában a Szilvanaszt biztos, hogy nem adnám, meg ez még így olyan is kicsit, mintha a gyerekek szlengeznének egymás között. Ilyen formában nem tűnik komoly névnek sajnos. Próbálok példákat mondani, hogy ez hogyan, miért szlenges nekem a számomra; mintha pl kialakulna, hogy a gyerekek egy játék közben a kalapot kalapusznak hívják; vagy a nyulat nyuszmusznak. :D:D:D XDD Vagy pl viccből a rigót rigusznak. :):):) Ezek jutottak eszembe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!