Ennyiből hogyan? Az ilyen szitut meg tudta valaki oldani?
teljesen elkeseredtem:( 7en vagyunk a családban (apu anyu öcsém a mamám párom én meg a kisfiunk) egyszerűen besokalltam, az állandó veszekedésekből elegem van! ez nem normális h ennyien lakunk együtt (igaz mindenkinek van külön szobája) de akkor is!!!!
a párom feketén keres kb 50-60 e meg ha máshova is megy melózni az napi 5 én csak gyest meg csp-t kapok!
ennyiből hogyan mehetnénk el innen????
a nővéremmel jól kijövünk hozzá mehetnénk de ott a páromnak semmi munka nem lenne=(
mit csináljak.......
Van lakásfentartási segély, állandó gyermekvédelmi segyély, rendkívüli segély.
Mennyi idős a babád?
Utálom az olyan kérdést, hogy-hogy van internet.
Arra nem gondolsz, hogy a kedves kérdező nem otthonról internetezik, illetve, hogy nem ő fizeti ha ennyien laknak együtt?
Szerintem a mai világban az internet nem luxus.
Bocs az off-ért.
Kedves kérdező, esetleg te is vállalhatnál munkát, nem tudom mennyi idős a baba? Valamint van önkormányzati lakás lehetőség is esetleg.Legalábbis ahol én élek ott létezik ilyen.
köszi mindenkinek h írt!!!!!
nem nem én fizetem az internetet:) és az albérlet sem lenne gond ugyanis nálunk 15e-ért lehet kivenni garzont csakhogy egyes lakók nem fizették a gázt és kikapcsolták=( szóval se fűtés se meleg víz!
azért feketén melózik mert ott hagyta a sulit! nem akartam elvetetni a babát és 18évesen szültem!
a pici a még csak 3 hónapos szóval nem naon tok mellőle "mozdulni"!
a hitelhez 2 év bejelentett munka szükséges ami neki ugye nincs meg=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!