Leendő anyukák, anyukák más is volt ilyen helyzetben, ti is gondoltatok ilyenekre sokat? (lent)
Szeretnék gyereket 1 éven belül,első gyerek lesz majd!De attól félek hogy nem leszek jó anya!!!Hogy ha sír a kicsi nem tudok mit tenni vele mert nem tudom mi a baja,nem tudom hogy mikor kell etetni,már ha idősebb lesz hozzá táplálni mikor kell elkezdeni,mit szabad-mit nem szabad adni neki!!!Ha beteg lesz akkor mit csináljak...
Egyedül kell majd nevelnem a babát mert a párom dolgozik (persze amikor tud itthon lesz,de ő neki is az első baba lesz) anyukám meg az ország másik végén lakik,ő sem tud majd segíteni mindenben,persze tanácsokat tud majd adni!Nagyon félek hogy rossz anya leszek!!!:(
Más is gondolt így mielőtt babát vállalt volna?Tapasztalatokat írnátok hogy mikor múlt el ez a félelem,meg minden ilyen rossz gondolat?Meg milyen volt az első pár hét-hónap a kicsivel?
Köszönöm a válaszokat!
Hidd el ha gyereked lesz csomó minden ami most aggaszt zsigerből jön majd.
a kicsire rá fogsz tudni hangolódni...
igen egyébként elgondolkodtam rajta
már várandós voltam amikor tudtam hogy a férjem sokat - 6-8 heteket egyhuzamban -lesz távol
édesanyám és anyósom is messze lakott muszáj volt megoldani.
babát csak akkor vállalj ha megvan benned a felelősségérzet mert sajnos amig az ember egyedül él v. a férjével még megteheti hogy nem főz vacsorát hanem zsiroskenyeret eszik v. pizzát mindennap de ha már gyereked van akkor is adnod kell neki ha neked nem jut.
Csatlakozom az előttem szóló utolsó mondatához!
Neki akkor is meg kell vennem a tápszert ha nekünk nem jut csak vajas kenyérre és teára!
Sajnos volt ilyen időszakunk is!!! De hála elmúlt!
Nekem is ugyan ez volt hogy muszály volt megoldani mert a szülők messze voltak! De nekm pár nap alatt elmúltak ezek a félelmeim!
Első a gyerek de a többi nagyban függ a párodtól is hogy pl. ha szalad a lakás akkor elnézi-e.
később már belejössz majd a ritmusba a gyermekágyas anyukának meg úgyse az a dolga hogy főzzön mosson takaritson.
nálunk is mindig rend és tisztaság van csak a játékok vannak szétszórva mégsem a férjem az aki megkérdezi hogy mit csináltál ma hanem vadidegenek napi szinten...
na mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!