Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a baba...

Mi a véleményetek a baba gyógytornáról? Párom szerint csak a pénzlehúzásról szól, merthogy mi is megtanultunk járni. Mozgásfejlődés miatt hívtam el, mert más baba már mászik.

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 12:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
74%

Én is a ferjeddel, illetve a 4#el értek egyet.

Anyukám védőnő. A babák/pici gyerekek elég nagy részét hordják tornára. (Devenyes és társai). Anyuka csoportba olvassa, maga diagnosztizálja a gyereket. Elviszi egy random ilyen tornászhoz, aki ebből él. Hülye lenne azt mondani, hogy minden oké a gyerekkel, akkor neki ebben hol a haszon?

Ha kételkedsz a gyerekedben, vidd el a gyerekorvoshoz. Majd ő tovabb küld, ha nem megfelelően fejlődik.

2022. máj. 22. 12:51
 12/31 anonim ***** válasza:
95%
Valóban jó lenne tudni mennyi idős, mekkora a lemaradás, de én a heti 3-4 alkalmat baromira sokallom egy babának
2022. máj. 22. 13:05
 13/31 anonim ***** válasza:
28%
Miénk nem akart megfordulni elvittük tornára. Már aznap fejlődést mutatott,egyszerűen bevolt állva a háta. Nem sajnáljuk a 8000 ft-ot/alkalmat hisz fog ennél többe is kerülni a gyerek. Csak használt neki a torna,a doki mindig azt mondta ez így rendben van,ja csak 2 hónappal van lemaradva. 8 hónaposan nem kúszik...
2022. máj. 22. 13:08
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne vidd csak úgy, mert ez valóban lehúzásnak tűnik! Sok ilyen van, könnyű belefutni, szülők lehúzása nagy biznisz. Vidd el fejlödésneurologushoz és ha ő ajánlja a tornát, akkor vidd.
2022. máj. 22. 13:23
 15/31 anonim ***** válasza:
38%

Nem lehúzás, tudod hanyorvos mondta gyerekkoromban sok mindenre hogy semmi bajom? Aztán kiderült felnőttként hogy hoppá mégis kellett volna fogszabályzo, hoppá mégis rossz volt a szemem, hoppá mégis kellett volna talpbetét és persze ha idejében észre veszik csak pár alkalom lett volna, most már több év ezt helyrehozni és felnőttként még több pénz...

Orvosok utólag könnyen mondják hogy hoppá 😒

2022. máj. 22. 13:31
 16/31 anonim ***** válasza:
93%
Erre akkor lehetne érdemben válaszolni, hogy ha leírnád hány hónapos és szerinted miben van elmaradása.
2022. máj. 22. 13:34
 17/31 anonim ***** válasza:
82%
2. vagyok. A heti három szerintem sok egyébként, nekünk a Dévényre csak heti egyszer kellett járnunk.
2022. máj. 22. 13:36
 18/31 anonim ***** válasza:
35%
Van ismerősöm aki heti háromszor ment, neki kicsi volt a hely a babának és a méhében beállt a baba nyaka. Nekem heti egy kell és csak a háta van picikét beállva. Egyén függő kinek hány alkalom kell. Inkább költök erre, mintsem később bűntudatom legyen, hogy tuti ezért ez és ez a baja.
2022. máj. 22. 13:40
 19/31 anonim ***** válasza:
30%

Az ok nélküli túlstimulálás ugyanúgy problémákhoz vezet. Hány, de hány gyereket láttam már, akinek semmi baja nem volt, csak a normál (!) időtartományon belül kissé később csinált valamit, de nem megkésve, viszont a szülők ugrottak, repültek vele a Dévényeshez, aki kontárhoz méltóan fejlődésneurológiai javaslat nélkül jól megkezelte:

eredmény a gyerek "megtáltosodva" átugrott jópár fejlődési mérföldkövet. Pl: elvitték mert nem mászott, erre kezelés hatására két méter mászás után rögtön felállt és lépegetni kezdett - anyu, apu feje persze örül és amikor a gyerek 6-7 éves, akkor meg csak les, hogy vajon mitől lett ez a kölyök figyelemzavaros, miért mondják, hogy diszlexia veszélyeztetett, amikor "mindent időben csinált, hát még dévényre is hordtuk"

2022. máj. 22. 14:16
 20/31 anonim ***** válasza:
17%
A diszlexia nem ezért lesz(mivel az vagyok így ezt vagom) de mindegy....nekem 2 hónapja nem akart egyáltalán megfordulni, türelmesen vártunk és amikor már kicsit sem akart fordulni 2 hónap után sem( de egy kezdő mozdulatokkal sem) akkor devenyishez vittük érdekes nem fejlődik brutal sebesseggel, több alkalom után az a fejlődés hogy végre megfordult 8 hónaposan...
2022. máj. 22. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!