Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7-8 hónapos babával milyen...

7-8 hónapos babával milyen (volt) az esti rutinotok?

Figyelt kérdés

Az érdekelne elsősorban, hogy fürdés után egyből alvás, vagy hagyjátok játszani még egy kicsit?

Úgy látom a fiam igényelné hogy fürdés után ne egyből cici+alvás legyen, de azt sem akarom hogy túlságosan felpörögjön. Mindig így volt a rutin, nem tudom hogy változtassak rajta.

2022. máj. 20. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Fürdés után egyből vacsi, alvás.

Fürdés közben teljesen lelazul, könnyen el lehet altatni. Ha játszás lenne, attól megint bepörögne.

Nekem ez a tapasztalat.

2022. máj. 20. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Játék, fürdés, fogmosás, szopi, alvás. Nem játszott már utána. Igaz, nem is próbáltam. Most már 2,5 éves, játék, evés, fürdés, fogmosás, meseolvasas, alvás a sorrend. Nem szeretem ha pizsamában koszolja magát, és ugye a játék vagy evés ezzel járna.
2022. máj. 20. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Játék, fürdés, tápszer, alvás

Nincs Játék mert akkor felébred

2022. máj. 20. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Illetve nem hagyom aludni fürdés előtt 2,5-3 órával már, különben nem alszik el

9kor van nálunk alvás, 6 után már nem hagyom aludni, ha pont alszik akkor viszont 6kor ébresztem

Tökéletesen működik így

2022. máj. 20. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi ekkor kitoltuk a fürdést fél - 1 órával, így megmaradt az alvás előtti rutin csak igény szerint kitoltuk egy kicsit
2022. máj. 21. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!