Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehetne leszoktatni a...

Hogyan lehetne leszoktatni a "kézen elelvásról" a 15 hónapos fiamat? Sajna csak nekem hajlandó elaludni, még az apjának sem.

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ringattam 14 hónapos koráig, de már nem bírtam a 12 kilójával sétálni ringatni énekelni neki.

Nekem ahoz nincs lelki erőm hogy betegyem a kiságyba halgasssm ahogy sír és várjam hogy elaludjon magától!

Lefektettem este magammellé a lányom, mikor már nagyon fáradt álmos volt, mondtam neki gyere tedd a fejedet a párnára, egymás mellett feküdtünk, leoltottam a villanxt, simogattam cumit adtam neki, és fél óra alatt elaludt, majd átraktam a kiságyba. Dèlben ugyan ez, csak akkor a kanapéra fektettem ebéd után mikor nagyon fáradt volt, mellé feküdtem, bekapcsoltam a thomast, és a mesére bealudt, míg én simogattam!

Most 1,5 éves, ez a módszer bevált, 1 perc alatt bealszik, most már csak annyi kell mellé fekszem, átölrl dimogatja az arcom és bealszik!

2010. szept. 17. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyanígy voltunk mint ti, most 18 hónapos a lányom. Nem cipeltem a fenekét, de mindig úgy aludt el hogy elfeküdt az ölemben keresztbe, adtam neki egy kis teát és aludt is, utána betettem az ágyába.

Most már úgy csinálom, hogy van a szobájában egy rendes ágy, elfekszünk rajta ketten, iszik pár korty teát és van hogy egyből de van hogy még forgolódik, vacakol a pelus csücskével / sosem fogadta el a cumit/ aztán alszik el. Van hogy fél óra is, de már akkor is jobb mint mikor kézben aludt el.

2010. szept. 18. 14:51
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, próbálkozni fogunk!!
2010. szept. 18. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!