Leszoktatás a tv-ről?
Egyszeruen nem kapcsolod be, mert most pont azt csinalod, amit nem szabad, hisztizett es bekapcsoltad. 13 honapos es mar tuljart az eszeden.
Ott egyetek, ahol nem is latja a tv-t, par nap es megszokja. Gyerek meg nem halt ehen ott, ahol van etel.
Egyetértek azzal, hogy a gyerek nem hal éhen ott, ahol minden étkezésnél megkínálják.
Legyél vele és önmagaddal türelmes: át kell szoknia. Legyél következetes, addig ti is a lehető legkevesebbet tévézzetek. Látod, az már jól megy, hogy evések között kibírja tévé nélkül. Majd eljuttok oda is, hogy eszik tévé nélkül.
Itt írnak szerintem jókat erről a csak mesével eszik dologról:
A leszoktatáshoz is ötleteket.
Esetleg, ha odahúzzátok az étkezőasztalhoz az etetőszéket, miközben ti is esztek?
Szerintem ő is neki látna enni. Lehet, hogy először még így is tiltakozik, de biztos megéhezik, ha lát titeket.
Én mindenképp szakember segítségét kérném.
Annak a gyereknek az egész élete megváltozott, új helyen lakik, új emberekkel. Szerintem az új szabályokkal óvatosan kell bánni, ha nem akartok sérülést okozni neki hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!