Meddig "normalis" ha nem kakil a baba? 11 honapos
Kisfiam 11 honapos es 4-5 napja nem kakilt, eddig minden reggel volt neki. Most par hete beteg is volt torokgyulladas laz stb. Viszont most kiutesek is vannak rajta, illetve a szeme is be volt dagadva, valadekozott. (2 orvosnal is voltunk az egyik allergiat mondott kapott kremet es szemcseppet, a masik azt mondta igy megy le rola ez a virus ilyen tunetekkel) ezt csak azert irtam le hatha ez is kozre jatszik...egyebkent o soha nem volt egy jo evo meg mindig cicizik de nem kapott olyan etelt ami fogna a szekletet..
Kerlek irjatok meg meddig tekintheto normalisnak h nem kakil, illetve mit lehet tenni. (Az orvosnak nem emliettem sajnos elfelejtettem mondani neki )
felnőttek esetén az az ökölszabály, hogy háromnaponta egyszer és a naponta háromszor közöött tekintendő normálisnak.
A 4-5 nap gyereknél is feltűnő, nem normális.
Mindenképpen menjetek vissza az orvoshoz, vagy legalább hívd fel holnap és említsd meg neki.
Az anyatejes babáknál még normális lehet, hogy ennyi ideig nincsen széklete, de ha a hozzátáplálást is mellé vesszük, akkor már lehet valami gond a háttérben. Mindenképp konzultálj orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!