Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy alig pisil a 10...

Normális hogy alig pisil a 10 honapos ebben a melegben?

Figyelt kérdés
Amiota bejott ez a meleg kb 2* kell egy nap cserelni a pelusat. Ez elott 4-5 x csereltem. Reggeli ebed vacsora mar ki van valtva neki, egy nap 4* szopizik az elalvasok elott + kb 3 deci vizet iszik egy nap. Azt hozza kell tenni hogy iszonyatosan dus a haja es hosszu is. Rengeteget izzad szegenykem, cseppekben folyik rola a viz. Eddig nem mertem mellette ventillatort kapcsolni de mar muszaj vagyok. Vedononek mar szoltam azt mondta normalis, a meleg miatt van, de most is kb semmi pisi nem volt a pelusaba amit este alvas elott csereltem neki. A kedve jo, az etvagya is. Megis aggodok. Szerintetek?

2021. jún. 26. 07:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván több az izzadás most.

Az, hogy négyszer szopik, nem infó, mert nem mindegy, mennyit.

2021. jún. 26. 07:20
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Adj neki sok vizet.
2021. jún. 26. 07:38
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem normális. De az sosem baj, ha gyakrabban kínálod vízzel, aztán vagy elfogadja, vagy nem. Én néha meglepődök a 11 hónaposomon, hogy mennyit megiszik, pedig nálunk még nincs kiváltva étkezés, továbbra is sokat szopizik, és még mellé vizet is elfogad, így neki elég sok pisije is szokott lenni. Kirakom látványos helyre a vizespoharát, egyrészt próbálgatja, hogy egyedül tud-e már inni, másrészt meg eszébe juttatja, hogy ez is opció. Esetleg még ezt megpróbálhatod, ha nagyon aggódsz.

Ja, és nálunk folyamatosan megy a légkondi. Tavaly úgy egy héttel a hőséghullám előtt született, szóval egy hetes korától kezdve már nonstop légkondival éltük világunkat. Most se vagyok szívbajos használni, ha megfullad a melegtől, az rosszabb neki is.

2021. jún. 26. 07:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat :)

Azt sose mertem hogy mennyit szopizik, ugyhogy fogalmam sincs sajnos. Nagyon gyakran minimum fel.orankent kinalgatom, igy jon ossze kb a 3 deci. De megfogadom a tanacsod, jo otlet hogy kirakjak neki is es probalgassa.

2021. jún. 26. 07:49
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Pont ma reggel 5-kor néztem ijedten,hogy a fiamnak száraz a pelus. 11 hónapos lesz. Ő is nagyon izzadt. Pedig ő még elég sokat is van cicin és vizet is iszik elég sokat. Fél 7 körül pisilt végül. Biztos a melegtől van ez és kiizzadják a vizet.
2021. jún. 26. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
5, ha nincs pisi, akkor keveset iszik. Amit izzad, azt pótolni kell, az a normális, ha a vizelet mennyisége nem változik. Izzadsággal nem választja ki a szervezet mindazt, amit a vizelettel.
2021. jún. 26. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem normális. Mivel többet izzad, több folyadék is kell neki. Akkor van minden rendben,ha ugyanannyi a pisis palusa mint eddig. Vagy többször adj neki cicit,vagy több vizet kapjon.
2021. jún. 26. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:

6

Próbáltam ma többet itatni, szerencsém,hogy szereti a vizet. Nappal elég sokat pisil,széklet is volt 3x. Remélem éjjel is lesz pisi.

2021. jún. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!