Normális hogy alig pisil a 10 honapos ebben a melegben?
Nyilván több az izzadás most.
Az, hogy négyszer szopik, nem infó, mert nem mindegy, mennyit.
Szerintem normális. De az sosem baj, ha gyakrabban kínálod vízzel, aztán vagy elfogadja, vagy nem. Én néha meglepődök a 11 hónaposomon, hogy mennyit megiszik, pedig nálunk még nincs kiváltva étkezés, továbbra is sokat szopizik, és még mellé vizet is elfogad, így neki elég sok pisije is szokott lenni. Kirakom látványos helyre a vizespoharát, egyrészt próbálgatja, hogy egyedül tud-e már inni, másrészt meg eszébe juttatja, hogy ez is opció. Esetleg még ezt megpróbálhatod, ha nagyon aggódsz.
Ja, és nálunk folyamatosan megy a légkondi. Tavaly úgy egy héttel a hőséghullám előtt született, szóval egy hetes korától kezdve már nonstop légkondival éltük világunkat. Most se vagyok szívbajos használni, ha megfullad a melegtől, az rosszabb neki is.
Koszonom szepen a valaszokat :)
Azt sose mertem hogy mennyit szopizik, ugyhogy fogalmam sincs sajnos. Nagyon gyakran minimum fel.orankent kinalgatom, igy jon ossze kb a 3 deci. De megfogadom a tanacsod, jo otlet hogy kirakjak neki is es probalgassa.
6
Próbáltam ma többet itatni, szerencsém,hogy szereti a vizet. Nappal elég sokat pisil,széklet is volt 3x. Remélem éjjel is lesz pisi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!