Mit eszik a babád? Üvegeset vagy Te főzöl Neki? Ha főzöl Neki, akkor mióta és mit? 7 hónapos kisfiamnak már főzhetek? Mert az üveges csak pocsékba megy. Miket ehet már, ha én főzök Neki?
Kevés üveges kaját kapott a fiam, abból is inkább gyümölcsöket, mert tél végén kezdtük a hozzátáplálást, amikor nem voltak friss gyümölcsök még.
Krumplit, répát, rizst, csirkemellel, paradicsomlével, pici olajjal, ezeket kombináltam. Aztán ahogy nőtt, úgy jött a többi kaja, máj, sajt, tészták, joghurt, tejföl.
9-10 hónapos kora óta eszi azt, amit mi, csak összeturmixolva, mert csak 2 foga van alul, a felsők most bújnak.
Ha nem eszi az üveges kaját a babád, akkor szerintem még nincs kész ezekre az ízekre. Nekem szerencsém van a kisfiammal, mert az én főztömet jobban szereti, mint az üvegeset, de az sem veszett azért kárba.
Nálunk vegyes a kínálat. Főzök is üvegeset is eszeik, sőt sokszor keverem (pl. a bolti sütőtökbe teszek itthon főzött krumplit, vagy a gyümölcsöket vegyítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!