Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit eszik a babád? Üvegeset...

Mit eszik a babád? Üvegeset vagy Te főzöl Neki? Ha főzöl Neki, akkor mióta és mit? 7 hónapos kisfiamnak már főzhetek? Mert az üveges csak pocsékba megy. Miket ehet már, ha én főzök Neki?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
5 és fél hónaposan kezdtük a hozzátáplálást és leszámítva másfél hetet,mikor nem volt hajlandó megenni a főztömet,én főzök neki.kezdtem krumplival,répával,aztán jött a sütőtök,az mindig üveges,mert nem volt szezonja.evett céklát,borsót,fehérrépát,salátát,paradicsomot,cukkinit,tököt.a salátát és paradicsomot nem szereti.ezeket lehet variálni.aztán majd jön hozzá a máj,spenót,sóska,karalábé 9 hónapos kora körül.és zöldfűszerrel,pici sóval lehet ízesíteni.
2010. szept. 17. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Kevés üveges kaját kapott a fiam, abból is inkább gyümölcsöket, mert tél végén kezdtük a hozzátáplálást, amikor nem voltak friss gyümölcsök még.

Krumplit, répát, rizst, csirkemellel, paradicsomlével, pici olajjal, ezeket kombináltam. Aztán ahogy nőtt, úgy jött a többi kaja, máj, sajt, tészták, joghurt, tejföl.

9-10 hónapos kora óta eszi azt, amit mi, csak összeturmixolva, mert csak 2 foga van alul, a felsők most bújnak.

Ha nem eszi az üveges kaját a babád, akkor szerintem még nincs kész ezekre az ízekre. Nekem szerencsém van a kisfiammal, mert az én főztömet jobban szereti, mint az üvegeset, de az sem veszett azért kárba.

2010. szept. 17. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk vegyes a kínálat. Főzök is üvegeset is eszeik, sőt sokszor keverem (pl. a bolti sütőtökbe teszek itthon főzött krumplit, vagy a gyümölcsöket vegyítem.

[link]

2010. szept. 17. 13:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem jól fogalmaztam. Nem mindegyik megy kárba. Amelyikben husi van, vagy hal, azt imádja. A gyümiket is, de a csak zöldséges az nem jó Neki.
2010. szept. 17. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Már miért ne főzhetnél neki? :)Ugyan azt főzheted, amit üvegesben is megeszik. Répa, krumpli, rizs, sütőtök, barack, alma, csirkehús és még sok más is van. De sokkal finomabb és egészségesebb ha Te csinálod, úgy lehet hogy megenne mindent
2010. szept. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!