Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történt a babámmal? Nem...

Mi történt a babámmal? Nem akar rendesen enni.3 hónapig nem volt semmi baj az étvágyával, most meg sokszor sír evéskor.

Figyelt kérdés
3 hónapos,2 hete áttértünk a doktornéni javaslatára 5x étkezésre (3,5-4 óránként), először cicit kap, s ha nem elég neki még tápszerrel ki kell egészítenem (3 hetesen már kellett). Azért kellett időre etetni, mert nagyon sokáig sárga volt, így szoktuk meg. Most azért ritkítottuk az evést, mert olyan nagyokat alszik, hogy nem volt már szívem 3 óránként ébresztgetni, és a doktornő azt mondta, hogy elég már neki 4 óránként enni.Már megevett 6x 120-150 ml között egy evésre, de most hogy 5x eszik, van amikor abbahagyja 80 ml-nél és kiköpi a cicit. Ezután próbálom a tápot és kifordul a szájából. Fél óra, egy óra múlva esetleg elfogadja. Most akkor a korábbi 6 helyett 10x együnk akár óránként? Mit rontottam el. Mit tegyek, már többször elkeseredetten sírt is evéskor, korábban soha.
2008. dec. 18. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
az en babom 3,5 honapos o 24 ora alatt kb.10 alkalommal eszik.es piciket,nalunk ez 2 honapja van,nemtudom en is mit rontottam el,nem vagy egyedul.
2008. dec. 18. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem ne hallgass a "doktornénire" szoptass igény szerint, az a legjobb a babádnak és a tejtermelődésednek. És felejtsd el a tápszert.
2008. dec. 18. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kislányom kis adagokat eszik. Ezért van, hogy másfél óránként kér. Én megkérdeztem, azt mondták, semmi gond, mert nem minden gyerek eszik egyformán. A felnőtteknek is más és más a szokása. Nálam akkor csinálta ezt, mikor szájpenésze volt. Még alig kezdődött, de már rosszabbul evett.

3 és fél hós kislány anyukája.

2008. dec. 18. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:

szia

már mi is 4óránként ettünk,csak tápszeres a babám, megevett 5x150et,ekkor volt 3hónapos.aztán egyik napról a másikra aztán elkezdett nem enni.anyukám mondta etessem 3óránként mert van olyan aki nagyon éhes már nemtud enni.most 4,5hós és 6x120-130at eszik.

2008. dec. 18. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Én igény szerint szoptatok, nem számolom sem a mennyiséget sem a számukat az evésnek. És így egyre több tejem van, és a babuci 1 kilót szed fel minden hónapban. És 3.5hónapos

2008. dec. 18. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
bocsi nem előző, csak közben válaszoltak
2008. dec. 18. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!