A Robin név szép szerintetek?
Figyelt kérdés
Azt hallom folyton, hogy túl cigányos... Pedig nekem ez a név már régóta nagyon nagy szívem csücske, amióta először meghallottam:(2022. máj. 5. 16:43
12/26 anonim válasza:
Szerintem röhejes. Vagyis én röhögnék rajta, sajnálom.
13/26 anonim válasza:
Én nem adnám. Tényleg folyton Robinak fogják érteni, vagy azt hinnék, hogy Róbert, csak a becenevét mondja.
14/26 Derjaderja válasza:
Szerintem jó, csak tájidegen, de esetleg még elmegy, ha a vezetéknévvel nem ütközik.
De én is Róbert-párti vagyok amúgy, az egyik kedvenc fiúnevem.
16/26 anonim válasza:
Én személy szerint nem adnám, de ha nektek tetszik és nem zavar, hogy a Robival esetleg összekeverik, akkor nyugodtan adjátok.
Nem hiszem, hogy lényeges, de Kanadában és az USA-ban ez női név is lehet.
18/26 anonim válasza:
Úristen, ez a kedvenc fiúnevem. Ha lesz fiam, biztos, hogy így fogják hívni. És nem, nem vagyok cigány, szimplán nagy DC fan. :D
20/26 anonim válasza:
Ez egy gyönyörű név, szóval nyugodtan adjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!