Szerintem nem cigányos, csak...tájidegen, hogy úgy mondjam.
2022. máj. 5. 16:51
2/26 anonim válasza:
Nagyon nem
2022. máj. 5. 16:53
3/26 anonim válasza:
Nekem sem tetszik DE: nektek kell tetsszen, nem nekünk.
Szerintem ez még nem a vészes kategória, mint egy Alejandró és társai. Ezzel még meg tudnék barátkozni.
2022. máj. 5. 17:00
4/26 anonim válasza:
Nekem volt ilyen ismerősöm. Tízből kilenc alkalommal Robinak értették a nevét, aztán ha "nem akarták becézni" lett belőle Róbert. A tizedik alkalommal meg kapta a kérdéseket, furcsa pillantásokat, hogy "ez tényleg egy név?"
Egyszerűen túlságosan ritka (én 1* láttam még FB-n magyar embernél, azóta sem) és nagyon hasonlít a Róbertre, amellett meg (szerintem) lányos hangzása van.
Ne add ezt a nevet, legyen inkább Róbert a gyerek, az is szép.
2022. máj. 5. 17:02
5/26 anonim válasza:
Az egy Merida Dual Thrust az a Robin biciklije!!!!!!444!!!
2022. máj. 5. 17:04
6/26 anonim válasza:
Nem kifejezetten tetszik. :)
2022. máj. 5. 17:04
7/26 anonim válasza:
Bocsánat, elírtam! Azt akartam írni, hogy NEKEM kifejezetten tetszik!!
Tehát én adnám, tetszik a név. Elgépelés, bocsi. :) (Ritka, hogy egy elgépelés pont a mondandó ellenkező jelentését okozza, de most így volt. :))
(6-os voltam)
2022. máj. 5. 17:05
8/26 anonim válasza:
Volt Robin nevű kollégám, elsőre furcsa volt a neve, de pár alkalom után már megszoktam, becéző verziója nem volt (legalábbis a munkahelyen), hogy amúgy hányszor értették félre a nevét, sosem kérdeztem, de ennyi erővel a Niki/Viki folyton keveredik 🤷♀️😄 ha tetszik, válasszátok nyugodtan.
2022. máj. 5. 17:13
9/26 anonim válasza:
Nincs vele baj, akkor lesz csak cigányos ha olyan vezetéknévhez adod. Volt ilyen nevű kollégám, illett rá a név, ő is szereti
2022. máj. 5. 17:28
10/26 anonim válasza:
Nekem DC-ből ismerős, mint Batman szárnysegéde, meg persze Robin Hood. Magyar ismerősöm nincs. Nekem tetszik amúgy, mint név, persze egy jó vezetéknévhez. Szerintem nem cigányos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!