Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bella Háppy pelenka? Milyen?

Bella Háppy pelenka? Milyen?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 22:28
1 2
 11/12 dilipok válasza:

Sziasztok!

2 hónaposak a vegyes páros ikreink....eleinte az "Auchan-os" olcsó pelust használtuk, olyan 5 hétig. Utána az Auchan-ban volt 1-et fizet 2-vihet akcióban a Háppy pelus, kipróbáltuk, és bevált.

Mind a kislánynál, mind a fiamnál teljesen jól müxik.

Ami viszont eddig a legjobb volt az az Aldis pelus....

De egyet kell értsek az előttem szólóval, aki azt vallja mint én, hogy nem mindenkinek jó ugyanaz a sampon, vagy testápoló, vagy tusfürdő, különbözőek vagyunk. Én nem tudom megfizetni a drága/minőségi pelenkát, de ki lehet fogni az ár/érték arányban megfelelőt.

2012. jan. 16. 14:19
 12/12 A kérdező kommentje:

A kérdésem kiírása óta ezt a pelenkát használjuk. A kisfiam már 2 éves és nagyon jó. A legújabb Háppy pelus a lila zacskós pedig fantasztikus. A piros is jó, de ez az új illatos és rugalmasabb. Szóval valóban szuper :)

Soha nem csalódtam benne. Nem úgy mint a pampersben.

2012. jan. 18. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!