Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bella Háppy pelenka? Milyen?

Bella Háppy pelenka? Milyen?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem szörnyű. Nagyon piros volt a feneke a lányomnak tőle.
2010. szept. 16. 22:53
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Hát nálunk a kórházban volt ilyen pelus és nem kellett tőle hanyatt esni!!! A nővérek is mondták, hogy nyugodtan cseréljük sűrűn, ne spóroljunk vele, mert elég gagyi!!!

Ott nem jött be és azóta nem is vettem! Pampers-t használjuk.

2010. szept. 16. 22:53
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
mint a tesco gazdaságos:-((((
2010. szept. 16. 22:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig pamperst és huggiest használtunk.Most,hogy a Tesco-ban 1-et fizet 2-öt kap akcio van,beprobáltuk.Szerintem tökéletes pelenka.Egyébként ezen az oldalon már huzták le a huggiest is,azért nem vettem sokáig,mert itt mindenféle rosszat irtak róla.És azt is egy jó akcio alatt vettük meg és megvoltam vele elégeve.Tehát kinek mi.Csak saját tapasztalatodbol tudod meg milyen.
2010. szept. 16. 23:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Gáz, úgy ahogy van...

A fiam minimálisat kakilt bele, mégis a bokájától a nyakáig olyan volt. Ugyanígy jártunk a babylove és a pampers pelenkákkal is. Soha többet!

2010. szept. 16. 23:59
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

22:54-es

Pampers, Libero, Huggies, Babylove

DM-ben (mint sok més dolgot) kuponnal jobb árban megveszem, mint máshol akcióban.

2010. szept. 17. 07:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is azért próbáltuk ki mert a Tescoban 1-et fizet 2-t kap akció van...megmondom öszintén nem sokat vártam tőle..de nekünk bejött az éjszakát is kibirja!
2010. szept. 17. 11:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi is csak most vettünk, hogy egyet fizet kettőt kap akció volt a tescoban. Előtte huggiest használtunk, ami bejött, de sem a pamperst, sem a liberot nem bírták.

Szerintem csak annyiban különbözik, hogy ebben érzem a pisi-szagot, míg a huggiesben nem. Egyébként jó.

Off: nekem is vannak dm-es kuponjaim, de akárhogyan matematikázok, sehogyan se tudom elérni ezt a darabárat, ami ennél volt... A 4-es 28Ft/db-ra, az 5-ös 34Ft/db-ra jött ki.

2010. szept. 17. 11:31
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

azért a Huggies nem Libero, vagy Pampers

(amúgy én elvből nem járok a mocsok tescoba, undorító egy hely, tőlem adhatnak ott ingyen is bármit)

2010. szept. 17. 12:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szijasztok. Én is akkor próbáltam ki amikor ugy adták szerintem tökéletes! ahogy látom megoszlik a vélemény!

mindig olcsót próbálok venni, vettem már pelenkafutárosat nekem az is jó volt, a baba bőre bírta is, csak mindig krémeznem kellett, de abba olyan vastagabb a vatta" és már most 9 hós és nem kényelmes szerintem, ugyhogy le is tettem róla (az ia 40FT/db-on vettem), a háppys szerintem jó, utána is vettem még amikor nem volt akciós, a tescos szerintem nem jó! nem légáterszetős, gagyi a ragasztó stb. most Huggiest vettem neki, de ez se 100%os nálunk, gyakran kell cserélni (igaz 12 óra van beleírva, de nem bírja szerintem 3 órán tul), a pampers bejött nálunk is csak az ára necces egyedülálló anyaként 37700Ftból...

2011. szept. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!