Bella Háppy pelenka? Milyen?
Hát nálunk a kórházban volt ilyen pelus és nem kellett tőle hanyatt esni!!! A nővérek is mondták, hogy nyugodtan cseréljük sűrűn, ne spóroljunk vele, mert elég gagyi!!!
Ott nem jött be és azóta nem is vettem! Pampers-t használjuk.
Gáz, úgy ahogy van...
A fiam minimálisat kakilt bele, mégis a bokájától a nyakáig olyan volt. Ugyanígy jártunk a babylove és a pampers pelenkákkal is. Soha többet!
22:54-es
Pampers, Libero, Huggies, Babylove
DM-ben (mint sok més dolgot) kuponnal jobb árban megveszem, mint máshol akcióban.
Mi is csak most vettünk, hogy egyet fizet kettőt kap akció volt a tescoban. Előtte huggiest használtunk, ami bejött, de sem a pamperst, sem a liberot nem bírták.
Szerintem csak annyiban különbözik, hogy ebben érzem a pisi-szagot, míg a huggiesben nem. Egyébként jó.
Off: nekem is vannak dm-es kuponjaim, de akárhogyan matematikázok, sehogyan se tudom elérni ezt a darabárat, ami ennél volt... A 4-es 28Ft/db-ra, az 5-ös 34Ft/db-ra jött ki.
azért a Huggies nem Libero, vagy Pampers
(amúgy én elvből nem járok a mocsok tescoba, undorító egy hely, tőlem adhatnak ott ingyen is bármit)
Szijasztok. Én is akkor próbáltam ki amikor ugy adták szerintem tökéletes! ahogy látom megoszlik a vélemény!
mindig olcsót próbálok venni, vettem már pelenkafutárosat nekem az is jó volt, a baba bőre bírta is, csak mindig krémeznem kellett, de abba olyan vastagabb a vatta" és már most 9 hós és nem kényelmes szerintem, ugyhogy le is tettem róla (az ia 40FT/db-on vettem), a háppys szerintem jó, utána is vettem még amikor nem volt akciós, a tescos szerintem nem jó! nem légáterszetős, gagyi a ragasztó stb. most Huggiest vettem neki, de ez se 100%os nálunk, gyakran kell cserélni (igaz 12 óra van beleírva, de nem bírja szerintem 3 órán tul), a pampers bejött nálunk is csak az ára necces egyedülálló anyaként 37700Ftból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!