Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért eszi a kezét 2,5 hós...

Miért eszi a kezét 2,5 hós babám? Biztos hogy nem éhes, mert evés előtt, után és alvás előtt is csinálja. Meg szinte egész nap. De nem sír közben.

Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán mocorognak a fogacskéái, nekünk is akkor kezdte de még nem bújt ki.4 hósan.

3 hó előtt dologélt, utána dentinoxot lehet használni vagy homeós camomilla bogyót..

2008. dec. 18. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert beindult nála a fogzás...fog még patakokban folyni a nyála is mellé..:))
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Ne aggódj,még sokáig fogja csinálni,mint minden gyermek.Ismerkedik önmagával.Fogja még a lábát is harapdálni.Ügyeljetek,hogy szöszös játék ne kerüljön felügyelet nélkül a kezébe,mert rögtön a szájához fogja emelni.Ez egy ilyen korszak.Mindent kostolással akarnak felfedezni..Elmúlik!
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Azért pontozz le valaki,mert egy adott témát több oldalról meg lehet közelíteni?És én pont nem az ő teóriáját választottam?Gratulálok!
2008. dec. 18. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
91% igazad van!!! ha nem a sablonválaszt irod le vagy pontozva. pedig szerintem jot irtál. a freudi felosztás szerint a csecsemőkori orális fixációban van a baba. de hát az ember ugy érzi gyakran felesleges is leirni bármit is.
2008. dec. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!