Korai hogy szendvicset adjak neki reggelire?
arra gondoltam,h a reggeli 300mltej helyett mondjuk szendvicset adnék 13hós babámnak egy pohár(kb 150ml) kakaóval!és az esti tápszer helyett meg inná a 300ml tejéntejet!korai még?szeretném az esti tápszert már mellözni,de azt sem akarom,h 600ml tehéntejet igyon 1nap alatt,plussz van még,h napközben eszik joghurtot vagy turórudit vagy pudingot ami szintén tejes cucc,az így meg már sok tejes dolog lenne 1napra,nem?
köszönöm a válaszokat és az ötleteket elöre is
nem,nem gondoltam a babatejre,de lehet,h akkor azt adnék neki reggelihez!így kap vasat a szervezete és a tápszert is elhagyhatjuk,hisz azt meg kiváltom a tehéntejjel...
szerintetek így jó lesz?
Igen,így gondoltam,köszi utolsó:)
A tápszert az ára miatt váltanád le?Mert sajnos a babatej sem igazán olcsó.Talán kérdezz itt rá,hogyan fogadják el a babák.
Igen...azon nőttünk fel...jól mondod kedves utolsó....annó azon...de most sajnos szegény tehén annyi hormont és antibiotikumot kap a sok nyavaa ellen,hogy ezek miatt nem ajánlja egyre több orvos sem,mert belátják,hogy igen csak nem tesz jót a baba szervezetre a sok szer amit kapnak az állatok.
A férjem állatorvos...nem is engedi hogy adjak tejet,max kimondottan házit,de azt se sűrün.
Nyugodtan adhatsz rendes tejet,egyetértek az előttem szóló egyik válaszolóval,a babatejet venni csak pénzkidobás lenne.Én sosem adtam a gyerekeimnek kifejezetten babatejet,amikor elmúltak 1 évesek,mindkettőt leszoktattam a tápszerről,rendes tejjel.Esti kakaózás a fiamnál is annak idején elmaradhatatlan volt cumisüvegből,meg most a kislányomnál is igy van.Bolti tejet kaptak,de most már jó pár hónapja úgy vesszük a házi tejet,megforralom és úgy adom,imádják és nem ütötte ki a kis bőrüket sem!Ezmellett az enyémek is esznek joghurtot,vagy túró rudit is.
Ha le akarod szoktatni a babádat az esti tápszerről,próbáld úgy hogy a tápszerhez csempészel egy kis kakaót és úgy adod,én is igy csináltam a leszoktatást!A kakaó azért laktatóbb éjszakára,mint a sima tej.Reggelihez meg nem feltétlen szükséges sztem kakaót adnod vagy tejet,teát is kaphat vagy ivólevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!