Egy illetve két éves gyerek hányig van fent nálatok?
Lanyom 1 eves es 4 honapos. Vendegsegbe voltunk a hetvegen egy regi ismerösnel, 2 eves kislanya van. Efel elött sose fekszik le. Nalunk mar 9 kor parna balba van a kicsi, kicsit furan nezett ram az anyuka, hogy se tablettezni nem tud az enyen, se csokit nem adok neki es 8 utan mar esti rutin es alvas van. Nem mondta ki, de ugy lattam kicsit le maradinak nezett engem e miatt kivancsi vagyok masnal hogy mennek ezek a dolgok.
Semmi bajom nincs vele ha valaki igy csinalja ne ertsen felre senki csak en id 10kor ki dölök kb :)) efelig nem lenne eröm fent maradni
#10 vagyok, nálunk se tablet, se telefon. Nem is érdeklődik utána, hiszen soha nem adtuk a kezébe.
Csokit pedig nem eszik, mert egészen egyszerűen nem szereti az édességet, inkább a sós nasikat szereti, pl ropit :)
3 gyerek. 7 - 4 - 1.5 évesek. 8kor takarodó. A 4 éves van, hogy fél 10kor még molyol, de ez akkor van ha nem fáradt le eléggé.
A 7 éves ahogy párnát ér a feje 2 perc és már alszik.
Az en lanyom is neha nez egy kis meset mert nincs segitsegem, max napi 1 ora össze vissza. Van hogy meg annyi sem.
Nem tartom magam szuper anyanak söt messze allok en a szuper anyasagtol, csak kivancsisagbol kerdeztem kinel hogy megy ez, abszolut nem itelkezem senki felett aki pl 11 12 kor fekteti le a gyereket mert tudom, hogy minden csaladnak mas az elet stilusa.
Egy dolog van amivel nem ertek egyet, este vacsi elött edesseggel tömni a gyereket
Szerintem ez a gyerek belso orajatol is fugg. A lanyom 2,5 eves max 1 orat nez osszesen meset, napi 1x pici edesseg.
Es 10 ora elott nem alszik el, akarmennyire farad el aznap. Mi is keson fekszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!