Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy illetve két éves gyerek...

Egy illetve két éves gyerek hányig van fent nálatok?

Figyelt kérdés

Lanyom 1 eves es 4 honapos. Vendegsegbe voltunk a hetvegen egy regi ismerösnel, 2 eves kislanya van. Efel elött sose fekszik le. Nalunk mar 9 kor parna balba van a kicsi, kicsit furan nezett ram az anyuka, hogy se tablettezni nem tud az enyen, se csokit nem adok neki es 8 utan mar esti rutin es alvas van. Nem mondta ki, de ugy lattam kicsit le maradinak nezett engem e miatt kivancsi vagyok masnal hogy mennek ezek a dolgok.

Semmi bajom nincs vele ha valaki igy csinalja ne ertsen felre senki csak en id 10kor ki dölök kb :)) efelig nem lenne eröm fent maradni

2022. máj. 3. 08:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

#10 vagyok, nálunk se tablet, se telefon. Nem is érdeklődik utána, hiszen soha nem adtuk a kezébe.

Csokit pedig nem eszik, mert egészen egyszerűen nem szereti az édességet, inkább a sós nasikat szereti, pl ropit :)

2022. máj. 3. 09:58
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Te csinálod jól mind a fektetés idejét, mind a kütyüzést, mind az édességet illetően.
2022. máj. 3. 09:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerek. 7 - 4 - 1.5 évesek. 8kor takarodó. A 4 éves van, hogy fél 10kor még molyol, de ez akkor van ha nem fáradt le eléggé.

A 7 éves ahogy párnát ér a feje 2 perc és már alszik.

2022. máj. 3. 10:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
2 éves lányomnak 19:30 körül vacsi, utána fürdés, tejital, fogmosás és 20:30-kor legkésőbb alvás. A 6 éves bátyja oviidőben 21 órakor alszik (mivel egy köpés az ovi, ráér reggel 7-kor kelni), hétvégén és szünetben engedjük kicsit tovább fent lenni.
2022. máj. 3. 11:02
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Ja igen, tablet és telefon nálunk sincs a kicsinek. Mesét nézni szokott esténként, van hogy nappal is benyomom a tv-t kicsit, én ebben nem látok semmi ördögtől valót. Még nem bölcsis, szeptembertől megy. #14 voltam
2022. máj. 3. 11:04
 16/18 A kérdező kommentje:

Az en lanyom is neha nez egy kis meset mert nincs segitsegem, max napi 1 ora össze vissza. Van hogy meg annyi sem.

Nem tartom magam szuper anyanak söt messze allok en a szuper anyasagtol, csak kivancsisagbol kerdeztem kinel hogy megy ez, abszolut nem itelkezem senki felett aki pl 11 12 kor fekteti le a gyereket mert tudom, hogy minden csaladnak mas az elet stilusa.

Egy dolog van amivel nem ertek egyet, este vacsi elött edesseggel tömni a gyereket

2022. máj. 3. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
8kor fürdik és fel 9kor fekszik 2,5 éves kisfiam, mindig így fektettuk. Egyébként nem is tudna tovább fennmaradni, bölcsis és délután még játszótérre is megyünk, fürdésre már elég fáradt minden nap.
2022. máj. 3. 14:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a gyerek belso orajatol is fugg. A lanyom 2,5 eves max 1 orat nez osszesen meset, napi 1x pici edesseg.

Es 10 ora elott nem alszik el, akarmennyire farad el aznap. Mi is keson fekszunk.

2022. máj. 3. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!