Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két éves koràra àtalussza az...

Két éves koràra àtalussza az éjszakàt a koràbban rossz alvó gyerek?

Figyelt kérdés
Érdekelne, akinek sokàig rossz alvó gyermeke volt, mikorra rendeződött tartósan az alvàsa? Az én kislànyom màsfél éves, még mindig szinte minden éjjel fent vagyunk. Mostmàr testileg-lelkileg nagyon megvisel, hullànak érzem magam szó szerint. Két éves koràban pedig vissza kell mennem dolgozni. Ami ilyen àllapotban nem tudom, hogyan menne rendesen. Az elmúlt màsfél évben 2-3 havonta volt 5-6 tényleg àtaludt éjjele, de aztàn mindig még többször kel, mint koràbban. Valami baja mindig van. Az elején evett éjjel, aztân zavartàk a frontok, a telihold, a mozgàsfejlődés, a betegség. Most épp a ràgófogaival kílódik, és még csak néhàny van kint. Màr bőgni tudnèk a kimerültségtől minden nap. Van remény rà, hogy két éves koràtól màr tényleg ki tudjuk aludni magunkat?
2022. jan. 10. 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Sosem volt jó alvó. Annyi, hogy könnyen el és vissza lehet altatni. 22 hónapos és még mindig sokszor ébred éjszakánként.
2022. jan. 10. 12:51
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Én is ebbe kapaszkodom. Nálunk héthónapos korig jól aludt, azóta MINDIG van valami. Kb mint nálatok. Én ősz óta dolgozom, hát van nap amikor inkább a látszatát tartom fenn a munkának... Pedig jól bírom az éjszakát.
2022. jan. 10. 12:56
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
22 éves de még most sem , de már nem kelt fel.
2022. jan. 10. 12:56
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

A lányom rossz alvó. Míg bölcsiben nem ment, addig szinte nem volt olyan éjszaka, hogy ne ébredt volna többször. Mindig nehezen aludt el, és nehezen aludt vissza. 4 éves koráig altatni kellett úgy, hogy mellé feküdtünk. Most lesz 7 éves. Még mindig hetente egy-két alkalommal felkel, és felkelt minket is, hogy szomjas vagy pisilni kell.

Talán kamaszkorára kinövi.😅

2022. jan. 10. 13:09
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
3 éves még most is kel 1-3x este.
2022. jan. 10. 13:13
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

Az enyém 1.5 éves koráig kb 10-15 alkalommal kelt.(mozgasfejlodes,fogzas,idegi érés,szepa, szél stb..stb). Nappal is max 30-40 perceket aludt.Aztan 1.5 év után már csak 5-6 alkalommal kelt.2.5 évesen mikor elhagyta teljesen a nappali alvást akkor kezdte elhagyni az éjszakai ébredést (kb ahogy normálissan elkezdett beszélni). Volt meg 3 évesen egy szepas időszak, amikor sűrűbben kelt,de akkor 1-2 hét alatt elmúlt.Meg most szeptemberben, hogy oviba kezdett járni, volt egy- két hónap mikor össze kellett butorozni vele hogy biztonságban érezze magát,de már ez is lecsengoben van.

Hát nem egy nagy alvó.Az ünnepek alatt 9 fekvés, reggel 6-7 között kelés 😂😂

Biztos, hogy előbb, utóbb jobb lesz nálatok is.Viszont én amit bánok, hogy allergia téren nem nezettuk meg anno maszekba mert idén kijött az ekcemája ,ami allergiára is utalhat(amiről azt gondoltam kinőtte)és állítólag allergia miatt is aludhat rosszul egy kisebb gyerek.Mondjuk meg nem tudjuk allergiás e,az majd csak ezután derül ki.Kitartast kívánok neked!

2022. jan. 10. 13:40
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
2 éves, még egyetlen átaludt éjszakánk nem volt, általában 2-4 alkalommal kel. Én abban reménykedem hogy majd ha kijön az összes foga, és épp olyan a csillagok állása. Viszont egyelőre szerencsére könnyen visszaalszik, ha az ölembe veszem. Ha a kiságyban hagyom, 1,5-2 óra amíg sikerül visszaaltatnom, erre nincs most idegrendszerem, inkább ölbe veszem.
2022. jan. 10. 13:46
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
Nekem mindkét gyerekem jó alvó volt, ameddig 2-2,5 évesen szobatiszták nem lettek. Azóta nem alszanak át egyetlen éjszakát sem. De nem altatgatok. Nincs hozzá türelmem. Ennyi idősen már aludjanak vissza egyedül.
2022. jan. 10. 13:52
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
8# így van, neked is jár a pihenés.
2022. jan. 10. 16:22
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
2 èv 2 hòs a lànyom, kezdettől fogva rèmes alvò. Összesen 4x aludta àt az èjszakàt eddig. De mindig bezavar valami, most èppen nappal kèptelensèg elaltatni, ìgy ugyan èjszaka 12 òràt alszik, de sokszor kel ès 1 òràt is èbren van, nehez visszaaltatni. Eddig legalàbb a visszaaltatàs ment könnyeb cserèbe a 1,5-2 òràs altatàsokèrt.
2022. jan. 10. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!