Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt fontos szempont a...

Mi volt fontos szempont a babakelengye beszerzésénél várandósan? És most, amikor már babád van, megváltozott a véleményed?

Figyelt kérdés

Szempontok alatt értem pl. az árat, minőséget, új vagy használt, örökölt, te vedd vagy ajándékba kapd, hol veszed, melyik üzletben, funkció, hasznossága, stb.

ÉS az érdekelne, másként válogatnál-e, ha a mostani tapasztalatoddal újra csinálhatnád? Ha igen, mit csinálnál másként?

2010. szept. 16. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mint itt a többség én sem vennék nadrágot és pólót neki, az első félévben csak a bodyk és a rugdalózok voltak hasznosak, csak azokat hordtuk és abban is csak az alul és elől gombolósakat. Nem vennék cipőt sem az első hónapokra sem mert nekünk az is felesleges volt.
2010. szept. 19. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. Az én babám még csak 11 hetes, de rendszeresen van rajta hosszúujjú body meg nadrág, plussz zokni. Olyan édi benne. Persze kényelmes melegítős. Van pár farmerja , ha megyünk valahová, persze belül bélelt, így a farmer nem ér a kis testéhez. Sőt, ha hűvösebb van, a rugira pluszban is szoktam nacit adni. Cipő: mi azt is használjuk, persze csak a babakocsiban, itthon nem. Vannak kapucnis, cipzáros felsői is nagyon vageszok!!!

A hátulgombolós az persze macerásabb, de azt is ráadom. Mondjuk az én babám szeret öltözni, legalábbis, nem tiltakozik!!!

2010. szept. 19. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze, a body-nadrág az hordható, a nadrág-póló a gáz (vagy nadrág-pulcsi). És a cipzáros felsők tényleg vageszok, de nekünk nagyon kényelmetlenek voltak.
2010. szept. 19. 20:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom, hogy body nadrág és rá póló így nincs ki a dereka és legalább rétegesen öltöztettem fel.
2010. szept. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!