Minden újszülött szeme színe ugyanolyan? Kékesszürke?
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 12:06
1/12 anonim válasza:
nekem soha eletemben nem volt kek szemem, barna szemmel szulettem, most is barna
3/12 anonim válasza:
Én még csak kék szemű újszülöttet láttam. Nekem is kék volt, de zöldesbarna lett végül, ahogy a húgomnak is, és még több embernek a családból. De ezek szerint van kivétel, ahogy 1-es írja. A sötétebb bőrű emberek is barna szemmel születnek, ha jól tudom.
4/12 anonim válasza:
Én barna szemmel születtem és barna is a szemem. Illetve a párom is úgy született és neki is sötét barna a szeme .
A kisfiam kék szemmel született. Még mindig világoskék szeme van 😅
5/12 anonim válasza:
A barna szemūeknek barna, a többinek kékes.
6/12 anonim válasza:
5!
Ez nem mindig igaz. A lányom barna szemű (6 éves),és kékesszürke szemmel született. Mint a csecsemők 99.9%-a.
7/12 anonim válasza:
Egyik lányom már barna szemmel született. A másik kékesszürke szemmel, de az övé is barna lett.
8/12 anonim válasza:
Mind a 2gyerekem barnás szemmel született.
Fiam 3 éves, gyönyörű kék neki.
Lányom 7 hónapos, neki sötétebb barna lett
9/12 anonim válasza:
Nekem zöld, a férjemnek barna a szeme. A babánk egyenlőre szőke, kék szemű és hófehér bőrű :D
10/12 anonim válasza:
Kisfiam nagyon sötét barna szemmel született, sötét barna is maradt neki, de egy picit vilagosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!