Szingli anyukák ki hogy dolgozta fel, hogy váratlanul terhes lett? Megtartottátok? Készen alltatok erre a feladatra?
Én megtartottam és egész terhesség alatt álmodoztam, hogy milyen jó lesz nekünk kettesben is és majd mindent megteszek hogy boldoggá tegyem a babám. De amióta megszületett, valahogy mintha semmit nem éreznèk...Nem mondom, hogy nem szeretem, de annyira új minden és úgy érzem ellep az egész és túlnő rajtam a feladat. Mintha semmi nem olyan lenne ahogy elképzeltem. Mintha alkalmatlan lennék az anyaságra.. csomó fura érzésem van. Megkerdojelezem magamban az egészet hogy tényleg akarom e én ezt...stb. Nem csinálnám máshogy, most is megtartanám, csak ne lennének ezek a rossz érzések.
Mintha most realizalodna igazán bennem, hogy az életem totál más lesz mostmár és ez ijesztő. Nem tudom, hogy alkalmas vagyok e arra, hogy mindent megadjak Neki. 😩
Ne aggódj,én nem vagyok egyedül és második gyerek,de ugyan úgy végig megyek ezeken.
Csak most már aggódhatok azon is,hogy vajon mind a kettőnek elegendő figyelmet tudok-e szentelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!