Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves gyerekkel belföldi...

Egy éves gyerekkel belföldi hosszú hétvége?

Figyelt kérdés
Valamilyen családbarát szállodába mennénk, mire érdemes figyelni egy ekkora gyerek esetén? Milyen tapasztalataitok vannak? Tudtok jó szállodát ajánlani?

2022. ápr. 28. 23:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

Nekünk gyerekekkel a Kolping hotel jött be a legjobban! Visszatérő vendégek vagyunk évek óta, imádjuk. Az első gyerekünk egy éves kora óta járunk, most a kicsit is egy évesen vittük el először. Ide tényleg mindenki gyerekekkel megy!

Voltunk a MenDan-ban is, de amekkora felhajtás van körülötte, hogy már az összes celeb oda jár, annyira azért nem jó! A medence tér kifejezetten nem tetszik!

2022. ápr. 29. 06:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is a Marina hotel Füreden nagyonnagyon bejött, pont 1 éves volt a lányunk tavaly, amikor ott voltunk 3 napot, imádta ő is és mi is. ~1,5 éves volt, amikor az Oxigén hotelbe mentünk Noszvajra, akkor ott már az animátorokat is be tudtuk vetni, amíg mi kicsit elmentünk kettesben élvezni a wellnesst a férjemmel :)

Én is szívből ajánlom a Bababarát szállások csoportot FB-n, mindkettőt ott ajánlották nekem is. De érdemes olvasgatni mások tapasztalatairól is, hogy tudj az igényeiteknek megfelelően választani.

Amúgy egyetértek, ha valaki "gyerekmentesként" direkt ilyen bababarátként hirdetett helyre megy, ahol a reklámképek között már vigyorgó gyerekek meg babacsúszdák meg tudomisénmik szerepelnek, az ne háborogjon, ha tényleg lesznek ott gyerekek. A szülők is pihenni szeretnének néha és garantálom, hogy többet fizetnek a gyerekesek egy-egy ilyen hétvégéért, mint egy pár, szóval nem tudok megértő és cukimuki lenni az ilyen "csomó pénzt fizettem a nyugalomért" című nyávogással, ha valaki direkt beválaszt egy ilyen hotelt.

2022. ápr. 29. 07:10
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem ezeket a kérdéseket.Mindenki fogyatékos gyereket nevel ?Vagy inkább pont hogy nem nevel!Egy másik kkérdés is hogy el viheti e esküvőre !😅🤦Nem vadállat baszdki.8 hónapos volt a lányom mikor előszörnyaralni vittük.Azóta két esküvőn is voltunk vele...mmit kell ezt felfujni?Nem te vagy az egyetlen aki nyaralni megy családdal!
2022. ápr. 29. 07:27
 14/17 anonim ***** válasza:

MenDan Hotel Zalakaros.

Visszatérő vendégek vagyunk gyerekekkel is és gyerekek nélkül is.

Szuper hely.

2022. ápr. 29. 08:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
13... nem azt kerdezte mehet-e hanem hogy ki mit javasol, melyik szállodát, helyet.
2022. ápr. 29. 08:42
 16/17 anonim ***** válasza:
66%

A kérdés normális volt, az elején 1-2 idióta válaszoló vitte el a témát.

Egyébként 7-esnek ezerszeres like!

2022. ápr. 29. 10:17
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek aki normális választ adott. 13-asnál nem is értem, hogy tudta ennyire félreérteni a dolgot. Nem fogyatékos és nem is vadállat, ezért szeretném elvinni nyaralni.

6-osnak véletlen félig hasznosat nyomtam, bocsi, hasznos akart lenni.

2022. ápr. 29. 11:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!