Egy éves gyerekkel belföldi hosszú hétvége?
Nekünk gyerekekkel a Kolping hotel jött be a legjobban! Visszatérő vendégek vagyunk évek óta, imádjuk. Az első gyerekünk egy éves kora óta járunk, most a kicsit is egy évesen vittük el először. Ide tényleg mindenki gyerekekkel megy!
Voltunk a MenDan-ban is, de amekkora felhajtás van körülötte, hogy már az összes celeb oda jár, annyira azért nem jó! A medence tér kifejezetten nem tetszik!
Nekünk is a Marina hotel Füreden nagyonnagyon bejött, pont 1 éves volt a lányunk tavaly, amikor ott voltunk 3 napot, imádta ő is és mi is. ~1,5 éves volt, amikor az Oxigén hotelbe mentünk Noszvajra, akkor ott már az animátorokat is be tudtuk vetni, amíg mi kicsit elmentünk kettesben élvezni a wellnesst a férjemmel :)
Én is szívből ajánlom a Bababarát szállások csoportot FB-n, mindkettőt ott ajánlották nekem is. De érdemes olvasgatni mások tapasztalatairól is, hogy tudj az igényeiteknek megfelelően választani.
Amúgy egyetértek, ha valaki "gyerekmentesként" direkt ilyen bababarátként hirdetett helyre megy, ahol a reklámképek között már vigyorgó gyerekek meg babacsúszdák meg tudomisénmik szerepelnek, az ne háborogjon, ha tényleg lesznek ott gyerekek. A szülők is pihenni szeretnének néha és garantálom, hogy többet fizetnek a gyerekesek egy-egy ilyen hétvégéért, mint egy pár, szóval nem tudok megértő és cukimuki lenni az ilyen "csomó pénzt fizettem a nyugalomért" című nyávogással, ha valaki direkt beválaszt egy ilyen hotelt.
MenDan Hotel Zalakaros.
Visszatérő vendégek vagyunk gyerekekkel is és gyerekek nélkül is.
Szuper hely.
A kérdés normális volt, az elején 1-2 idióta válaszoló vitte el a témát.
Egyébként 7-esnek ezerszeres like!
Köszi mindenkinek aki normális választ adott. 13-asnál nem is értem, hogy tudta ennyire félreérteni a dolgot. Nem fogyatékos és nem is vadállat, ezért szeretném elvinni nyaralni.
6-osnak véletlen félig hasznosat nyomtam, bocsi, hasznos akart lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!