Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcémás babádnál milyen...

Ekcémás babádnál milyen krémeket, fürdetőket használsz?

Figyelt kérdés

Kérelek írjátok le, hogy mikor, milyen krémet használtok.Köszönöm!

Eddig a gyerekorvos által felírt fürdetőt és testápolót használtam, ill.amikor bellobbant, akkor a Heim Pál kórházban felírtat.Érdekelne, hogy kinek mi vált eddig be ezeken kívül.

2010. szept. 16. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, mi mindenből a gyerekorvos által felírtat használjuk, bár igaz, hogy a gyerekorvosunk popsikrémes é testápolós receptjét sok gyógyszertárban nem ismerik, hasonlót akarnak adni, kikeverés helyett. A fürdéshez a gyógyszertári fürdetőt használjuk.
2010. szept. 16. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:

antispruit. Nem mindenhol van, de gondolom, meg tudják rendelni.

Vagy, ha jársz az újpesti Jókai patikában, ott biztosan van. Esetleg rendelhető, van honlapjuk.

Csak természetes anyagok vannak benne, mi az illatanyag nélkülit használtuk és jó volt.

Fürdető és testápoló is van.

2010. szept. 16. 16:10
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszadóknak! várom a többbiekét is...

azért írtam ki a kérdést, mert igazán okés állapotot ezekkel nem tudtam elérni hosszabb időre, viszont a szteroidost nem akarom csak nagy bajban használni.

2010. szept. 16. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Elocomot váltottam ki,(sokáig a Heim Pálosat használtuk),ha kiütéses lenne megint.Mónos Zsuzsa doktornő javaslatára La roche lipikar fürdető és ennek a Lipika balzsam AP. Szeintem a legjobb, mióta ezt használjuk gyönyörű a bőre. Drága, de megéri az árát. Babet is kiváltottam, Heim P.-ban ajánlotta egy doki nagy szar.
2010. szept. 16. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmijen Johnson's terméket ne használj! Neknk attól lett ekcémás!
2010. szept. 16. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én ekcémás lányomnak jó a johnsons.

És a Babé is. Más nem nagyon.

Gyógyszertárit használj, azt javaslom, ne kockáztass.

2010. szept. 16. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
babé testápoló, fürdető és popsikrém
2010. szept. 16. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Csakis a gyógyszertári fürdető.

Testápolóból sem mindegy melyik, mert van néhány gyógyszertári, amire allergiás.

Egyéb kencéket, fürdetőket meg sem próbálok.

Babé-ra és Niveára is allergiás volt amúgy...

2010. szept. 16. 23:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. szept. 17. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!