Javulna a helyzet, ha már csak kettőt aludnánk nappal?
Szia, nemrég olvastam, hogy ki fogsz írni egy ilyen kérdést, ezért megírom a saját tapasztalatomat:
Mindig csak akkor raktam le aludni már egész kicsiként is a fiamat, ha már látszott, hogy álmos (gondolom Te is így vagy ezzel.) Várd ki mindig mire álmos lesz, de ne legyen túl nyűgös sem.
Egészen 8-9 hónapos koráig 3x aludt egy nap, változó időket. De. általában hosszabbat, kora du. egy közepeset, és kellett neki egy este kb 6 felé is, de az sokszor csak fél óra volt. Viszont így nem lett tök "diló" estére.
Most 1 éves múlt és 2x alszik.Pont a napokban próbáltam csak egyszer letenni aludni, mert azt hittem ez az oka az alvás előtti műsorozásának. Végül a foga lett a ludas, ezért maradtunk a 2-nél. De most is figyelem, hogy elég álmos legyen, és hát jobban ki is kell fárasztani előtte (séta, játszótér, itthoni játék stb...)
Még valami: mindig ragaszkodtam a napirendjéhez, az alvás előtti rituáléinkhoz.
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!