Szerintetek milyen lány nevek illenének a Heil vezeték névhez?
mélyhangrendűt választanék.
Dóra
Hanna
Annaróza
ilyesmiket..
Az Emesét felejtsd el. Heil Emese, olyan lesz mintha mekegnél.
Mély- vagy vegyes hangrendű nevet választanék én is inkább. A H-val kezdődőeket pedig kihagynám, és az L kezdőbetűseket is. Mivel a vezetéknév relatív nehézkesen kiejthető és inkább "Hejl"-nek hangzik mint Heil-nek, én ezt is figyelembe venném, ezért egyszerű keresztnevet választanék.
Heil Adél
Heil Anna
Heil Éva
Heil Dóra
Heil Flóra
Heil Gréta
Heil Izabella (ha hosszabb nevet szeretnél)
Lana Julietta
Jana Julianna
Bocsánat, csak ezeket azért írtam most le, mert aranyosak,mert dallamosak, de ezeket amiket föntebb írtam, azt a két dupla nevet most ne vedd figyelembe; mert jók ugyan ,de ehhez a vezetéknévhez így ilyen formában nem illenek; ez már így túl dallamos lenne, szinte táncolni lehet rá. :) Jók a dallamos nevek, de ezeket most ide tényleg csak azért írtam le, mert tök aranyos a ritmusuk, de szóval tényleg nem illenek így együtt ehhez a vezetéknévhez. :):)
Önmagában a Julietta mondjuk pl tök jól passzol. :) Vagy mondjuk példáuuul... :)
Bernadett, Krisztina, Odett, Paulina, Martina, Szofianna, Brigitta, Mónika, Kinga, Kincső, Auguszta, Kiara, Kitti, Olívia, Hildegárd, Matilda, Dorottya, Dorotina, Regina, Réka, Adalberta, Robertina, Valéria, Viviána, Vilhelmina, Eufrozina, Berta, Róza, Rozália, Letícia, Lauretta, Loréna, Gabriella, Zsuzsanna/Zsanna, Anasztázia, Anita, Anikó, Ágota, Agáta, Gerbera, Violetta, Viktória, Viktorina, Angéla, Angelika, Cintia, Szabina, Melánia/Lana, Lorinetta, Florentina, Orsolya. Antónia, Ulrika, Donatella, Dominika, Karalin, Damira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!