A Horváth vezeték névhez milyen, fiú vagy lány nevet ajánlatok?
Figyelt kérdés
A párommal azt beszéltük , hogy valami szép magyar(os) nevet választunk ami nem túl extrém,mint pl.:a Psziché na az ilyesmik kizárva.2020. máj. 23. 16:13
1/9 anonim válasza:
Eszter, Orsolya, Emma, Emília, Áron, Ábel, Marcell, Márton... sokféle van. Nekem ezek tetszenek.
2/9 anonim válasza:
Szinte bármilyen illik hozzá. Rengeteg hagyományos, szép név van. Ehhez a vezetéknévhez kb. a bőség zavarával lehet szembenézni.
4/9 anonim válasza:
Nekem elsőre ezek ugrottak be lányból: Ágota, Nóra, Lilla, Bora, Laura, Hanga
Fiúból pedig: Ádám, Henrik, Norbert, Olivér, Kolos, Kristóf
5/9 anonim válasza:
István, Gábor, András, Miklós, Kálmán, Antal, Gellért, Viktor, Szabolcs, Levente, Botond, György, Károly, Mátyás
Emese, Zita, Viktória, Noémi, Erika, Katalin, Ilona, Ildikó, Róza, Enikő, Tímea
6/9 anonim válasza:
Keve, Jenő, Béla, Előd, Zsolt
Enikő, Emese, Ágnes
7/9 anonim válasza:
Gyula, Géza, Győző, Kende, Zalán,
Emese, Sarolta
8/9 anonim válasza:
Horváth Donát :) rímel, ritka és a Doni becenév szerintem aranyos, a Halálos iramból, pedig menő is. Tudom az okosok neki állnak, hogy Donáld kacsa, de az nem ez a név, sajnálom. Aki felnőttként arra gondol, hogy hogyan tudna egy gyereket cikizni, az meg még bunkó is :)
9/9 anonim válasza:
Horváth Zoltán Zotya, Horváth Ramóna Rami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!