Melyiket adnátok szivesen a gyermeketeknek Kovács vezeték névhez?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 18:44
A kérdező szavazást indított:
Erik (Riki, Erik)
Kornél (Kori)
66 szavazat
1/11 A kérdező kommentje:
Kovács Kornél lehet Kokó is :)
2020. jún. 20. 18:57
2/11 anonim válasza:
Nekem a Kornéllal jobban hangzik, de egyik becézés sem tetszik, a teljes nevén szólítanám akár Kornél lesz, akár Erik.
3/11 anonim válasza:
Inkább a Kornélt adnám, de nem becézném Kokónak, mert ki nem állhatom azt az embert, aki ilyen néven híresült el. Az Erik nagyon nem tetszik, borzasztó irritáló név számomra.
4/11 anonim válasza:
Kovács Kornél nem hangzik rosszul.
5/11 anonim válasza:
A fiam Kornél, így én arra szavazok :)
6/11 A kérdező kommentje:
A Kokót nem a boxoló miatt gondoltuk, hanem hangzás miatt, és Rikit sem Martin miatt :D de megértem, én se rajongok Kokóért :) tudtok nekik más becenevet?
2020. jún. 21. 00:51
7/11 anonim válasza:
Nekem az Erik a kedvenc, a kisfiamat is így hívják. Mi nem becézzük. Viszont egy érdekesség: az idősebb korosztály, vagyis a dédik és hasonló korú ismerősök és rokonok egymástól függetelnül mind úgy szólítják Erike. Vagyis ha megszólítják így hangzik: Erikém. Fogalmam sincs honnan ered ez a forma, gondolom valami régi becézési forma lehet, akár a -ka, -ke. Nagyon aranyosnak tartom az ő szájukból, de mi sosem hívtuk így. Ez vhogy az ő korosztályuk privilégiuma maradt.
8/11 anonim válasza:
Nekem az Erik jobban tetszik, de ha megfogadsz egy tanácsot, ne Rikinek becézzétek, akit én ismerek ezzel a becenévvel, az mind Rikárdó.
9/11 A kérdező kommentje:
Kovács Erik Kornél :D A bajom az, hogy nem szeretnék hosszú nevet, de szívem szerint mindkettőt adnám, csak akkor a banda megőrjítené, mert fele Kornélt mondana, fele Eriknek hívná :D Köszönöm az eddigi válaszokat! Időm mint a tenger :D Írni fogok , ha meg van a végső. Addig is szavazzatok :)
2020. jún. 23. 09:43
10/11 anonim válasza:
Nekem az Erik jobban tetszik, de a Kovácshoz a Kornél jobban passzol, jobban hangzik vele, így arra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!