Milyen becenevei vannak a Lídia névnek?
Figyelt kérdés
A szokásos Lidi és Dián kívül. Pl:külföldön Lilinek is hívják. Itthon mi az ami még elterjedt?2022. ápr. 20. 10:45
3/9 anonim válasza:
Lia
Dia
Lili
Lidi
Lipi ( egyedül Lipi Lídiát ismerek.. szerintem tesója nem tudta kimondani, hogy Lidi🫢)
4/9 anonim válasza:
Lia,Lius,Lidi,Lida, Lidka, Lidkó, Lidicci. :):):):):)
6/9 anonim válasza:
Lídia vagyok, engem Lidinek, Lidikének, Lidónak, Lidócskának (wtf) becéztek a legtöbben, de azokat utáltam. Ritkábban hívtak Licának, Licinek, ezeket szerettem, de a legjobban a Lídiát szeretem, becézés nélkül.
7/9 anonim válasza:
Dius,Dió:) Remélem, aranyosak. :):) Dió nem biztos, hogy szívesen lennék;de Dius az cool, az nagyon aranyos, nagyon nőies.
8/9 anonim válasza:
*De mondjuk a Dia meg a "diafilm", szóval az úgy már nem tetszik annyira megintcsak. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!