Van 9honapos kislányom. Szeretnek kistesot de a lányom botrányos alvó. Volt aki emiatt meggondolta magát?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnek meg egy babàt de egy rosszabb éjszaka után (6-10ebredes) teljesen kikészülök , fáradt vagyok és feszült. Ilyenkor elkgondolkozom, hogy biztos hogy akarok én meg egyet? Mi van ha a nagy meg akkor is rosszul fog aludni és a kicsi is? Volt más is így hogy ezzel a gondolttal küzdött ? Ha bevallottál ezután meg 1 babát jó döntés volr ? :)2022. ápr. 19. 06:18
11/12 anonim válasza:
Mi pont a sz.r alvás miatt mondtuk, hogy egy füst alatt tudjuk le, mert ha végre javul ez a pokoljárás, amit éjszaka művelünk, és azután kell elölről kezdeni az egészet akkor eret vágok. Egyelőre még nem jött a második, de nekem már mindegy lenne, hogy egy vagy két gyerek miatt nem alszok.
12/12 anonim válasza:
6
Nekem a kis korkülönbség az 2 évbèl kevesebb
Aki 2,5-re azt mondja, magamban kinevetem ( bocsi)
A 4 -5 èvet pedig nagy korkülönbségnek gondolom.
( ahigy a többiek írták, ez engem nem tántorított vissza.. hogy szokták mondani.. próbálok gyorsan sokat aludni😅, amúgy sok dolog elmondható, de a fáradtság nem a gyerekválllásunkra - az egyik 4-5 alkalommal kel, a màdik 3-szor..
Sokkl jobb, ha nem esik egybe, mert akkor nemhogy 7-8 alkalommal kelek, hanem vossza sem alszom.
Jah ès ebből egy időszakban heti 3-szor àgyat is húztam èjjel, ès fürdettem a gyereket -szorongás miatt visszaesés) —> nem oanasz, csak tény.. én válllt, engem ez kevésbé visel meg, mint az, hogy egysuerre dacosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!