Van 9honapos kislányom. Szeretnek kistesot de a lányom botrányos alvó. Volt aki emiatt meggondolta magát?
szerintem várj vele még egy kicsit, nem hajt a tatár. lehet, hogy a kislányod alvása is rendeződni fog 1 éves kora körül vagy után. nálunk így volt.
az sem biztos, hogy a második gyermek rossz alvó lesz, nem egyformák…
Igazából ehhez úgy álltam hozzá, hogy az életük 20 èvèből, amikor erősen ránk támaszkodnak ez egy elenyésző időszak.
Túléljük..ès a házasságunkra sem hagyjuk, hogy bomlasztó hatása legyen.
Plusz úgy voltam vele, hogy később egykével szerintem nehezebb, (gyereknek gyerek a barátja), de alapvetően soha nem merült fel, hogy egy gyerekünk legyen(3-4-ben gondolkodtunk 😆)
Szóval úgy voltam vele, hogy ha akkor nem vágunk bele, akkor soha..
Én nem kezdem újra.
Így lett 1,5 èv köztük.
De a 2. Gyerek nagyon jó alvó lett..
1,5-2 évesen lett egy alvásborulása.. akkor 5-6 ébredès kb 2 hónapig.. de ennyi.
Más nehzségek miatt azt mondtam nem lesz több..
Most 2 év 3 hó után hajlok megint, hogy mégis szeretnèk 3. Gyereket isy
Nálunk 2 és fél év lett köztük, ezért. Kis különbséggel akartuk a gyerekeket, de amit az első művelt, az durva volt.
Most 3 a nagy, 6 hós a pici. A nagy 2x kel, a kicsi vagy 5x...
Túlélésre megyek, de én jobban bántam volna, ha 1 gyerek lesz csak.
Nekem a két lányom isteni alvó volt. 6 hetes koruktól átaludták az éjszakát.
Álmomban nem gondoltam volna, hogy van olyan gyerek aki nem alszik.
A fiam 10 hónapos és sokszor van hogy 5 percenként kel egész éjjel. Kivagyok teljesen.
Ha ő lett volna az első gyerek, tuti biztos, hogy nem lett volna másik.
Sokszor kívánom, hogy inkább verjenek fejbe egy lapáttal, legalább a sírban tudnék pihenni végre.
4. "Nálunk 2 és fél év lett köztük, ezért. Kis különbséggel akartuk a gyerekeket, de"
A 2.5 év kis különbség.
6!
Ennek fuss neki mégegyszer... 🤦♀️
Azt írtam én is, olvasd már vissza....
Kis különbséget akartunk. Eredetileg 1,max 2 évet köztük. De végül a nemalvások miatt 2 és fél lett. Senki nem irta, hogy ez nem kis különbség, csak ennél kevesebben gondolkodtunk
4#
Ajj 9 persze hogy "nem hagytátok elfajulni" ezzel azzal, hosze előtte írtad, hogy megáldottak 2 jó alvóval...
Szerinted poénból próbálnak ki trükköket az emberek, hogy végre legyen egy kis alvásuk?
Még azt is hozzátenném, hogy az amit az első 6 hónapban csinálsz, nem fogja semmihez se hozzászoktatni a gyereket. Akkor mai napig az ölemben aludna, meg hordozózni kellene hogy aludjon.
Komolyan mondom, örülj, hogy ezt dobta a gép, és ne veregesd a vállad hogy te milyen ügyesen csináltad, mert hidd el 2-3 hónapbyi nem alvás után lehet feladod azokat a nagy emveidet.
Mondom ezt úgy, hogy nálunk a 3.hónap után nem volt semmi extra borzalmas altatás, sokszor át is alussza a gyerek az éjjelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!