Hordozó vagy mózes?
Sziasztok. Első babásak vagyunk ès nem nagyon èrtek a babakocsi tartozèkaihoz. Persze azt tudom, hogy a hordozó a kocsiba kell, mózes sètához.
De kèszülünk nyaralni júliusban. Addigra a pici 4 honapos lesz. Erdős rèszre megyünk ahol sokat tudunk sètálni, szabadban lenni.
A hordozó csatlakoztatható a babakocsi vázra.
Elèg lesz már 4 hónaposan az neki vagy szüksèges a mózes. Hatalmas, nagyon nagy helyt igènyel szállításnál ezèrt vagyok bizonytalan.
Kèrlek segítsetek.
Köszönöm előre is
Igen. A hordozó hosszu tavon nem valo meg olyan picinek.
Az a helyzet, h ennyire elore nem is tudsz tervezni, mert megeshet h babakocsit egy az egyben utalni fogja :/
Mi ha megyünk autóval valahova akkor hordozó, ha csak sétálni megyünk akkor mózes. :) Szintén 4 hónapos.
De sose szokott 1 óránál többet lenni a hordozóban általában. De 1-1 alkalommal amikor több esetleg szerintem az nem okoz meg gondot. :)
Ha nincs probléma a gerinceddel, érdemes megfontolni a hordozókendő használatát. Könnyű, kis helyet foglal és egyszerű vele közlekedni.
Babakocsoból lehet kapni 3 az egyben babakocsikat. 1 váz, és te döntöd el, hogy a mózest vagy a hordozót szereled rá. (Később sportbabakocsivá lehet alakítani.) Hosszabb távokra a mózes egészségesebb, autózás+ rövid gyaloglásra a hordozó praktikus. (Csak a vázat kell a kocsiba tenni, a baba a hordozóban megy a kocsiba. Ha kiszálltok, összerakod a vázat, és a kicsit hordozóstul rácsatlakoztatod a vázra). Autózás+ hosszú sétára jobb az autós hordozó+ hordozókendő kombináció.
Sosem gondolkodtam vagy-vagyban, mindig az észszerű kombinációkra törekszem.
Hordozóban nem maradhat sokáig,de ilyen picikkel nem is mész messzire.
A hordozó egyébként általában nem is nagyon használható babakocsin sokáig.4-6 hónapos korig örülsz,ha kényelmes neki.
Ha teheted akkor Mózes hosszabb utakra,amúgy meg simán használhatod a hordozó részét is,HA az újszülött kortól használható fajta (újszülött szűkítő van akkor benne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!