Másfél hónapos babával költözés?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki mire elkészül teljesen az új házunk és költözünk, addigra a babánk kb másfél hónapos lesz. Segítségünk lesz, a férjem és a szüleink mindent összeszerelnek és átpakolnak az új házba, anyukám és az anyósom kitakarít, nekem ebben nem kell segítenem. Viszont a pakolásban, ki- és becsomagolásban muszáj részt vennem, csak nekem kell tudnom minek hol lesz a helye, stb. Ez mennyire megoldható egy másfél hónapos mellett? Egy kicsit félek, hogy őszinte legyek. Első baba lesz, semmi tapasztalatom nincs mit lehet csinálni egy újszülött mellett. Járt valaki hasonlóképp?2022. ápr. 16. 12:45
1/7 anonim válasza:
Felesleges aggódnod, minden megoldható, legfeljebb tovább fog tartani! Ilyen korban még esznek, alszanak, vele lesz a legkisebb gond. Te leszel nagyon fáradt, mire a végére érsz a kicsomagolásnak, lehet hónapok telnek el, mire minden a helyére kerül.
2/7 anonim válasza:
A babakocsiban vagy a hordozóban végig fogja nézni és alszik is közben időnként. Ő még kicsi lesz, nem mászkál, nem igényel szórakoztatást. Ha fizikailag jól leszel, akkor nem lesz akadálya a csomagolásnak.
3/7 anonim válasza:
Vele könnyebb dolgod lesz, mint pl 1-1,5 éves gyerekkel lenne. Szerintem ha minden mást megoldanak helyetted ez nem fog problémát okozni. Szép lassan a saját tempódban csinálgatod, ha nem 2 nap alatt lesz meg, akkor 2 hét alatt. Babakocsiban , pihenőszékben, hordozókendóben ő el lesz. És ha ennyi segítséged lesz, abban is biztosan segítenek hogy elviszik a picit sétálni mikor pakolsz vagy vigyáznak rá.
Szerintem ez sima ügy lesz.
4/7 anonim válasza:
1,5 hónapos még csak eszik-alszik. Nem sokat van ébren, tehát időd az lesz. Addigra már a gátseb is meggyógyul meg a gyermekágyi vérzés is ott körül múlik el. Szóval talán még erőd is lesz hozzá.
5/7 anonim válasza:
Mi 3 hetes babával költöztünk családi házba. Nem volt könnyű, de volt segítségünk, és mindent megoldottunk :) volt olyan doboz, amit csak hónapokkal később pakolunk ki, de akkor nem érdekelt :D mindent meg lehet oldani
6/7 anonim válasza:
Hordozókendőben lehet a baba amíg pakolsz, nekem életmentő volt. 3 hónapos gyerekkel költöztünk.
7/7 anonim válasza:
Mi 3 hetes korában költöztünk másik országba. Szerintem ne aggódj,menni fog. Nyilván nem olyan flottul, gyorsan, mint a baba előtt. Az alváshiány is nehezíti. Ezt már most tudatosítanotok kell magatokban. A lényeg, hogy ne stresszeljetek vagy veszekedjetek amiatt, hogy nincs minden a helyén. Lehet, hogy nektek több idő lesz teljesen rendet rakni, és? Egyáltalán nem számít majd évek múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!