Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél hónapos babával költözés?

Másfél hónapos babával költözés?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki mire elkészül teljesen az új házunk és költözünk, addigra a babánk kb másfél hónapos lesz. Segítségünk lesz, a férjem és a szüleink mindent összeszerelnek és átpakolnak az új házba, anyukám és az anyósom kitakarít, nekem ebben nem kell segítenem. Viszont a pakolásban, ki- és becsomagolásban muszáj részt vennem, csak nekem kell tudnom minek hol lesz a helye, stb. Ez mennyire megoldható egy másfél hónapos mellett? Egy kicsit félek, hogy őszinte legyek. Első baba lesz, semmi tapasztalatom nincs mit lehet csinálni egy újszülött mellett. Járt valaki hasonlóképp?
2022. ápr. 16. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Felesleges aggódnod, minden megoldható, legfeljebb tovább fog tartani! Ilyen korban még esznek, alszanak, vele lesz a legkisebb gond. Te leszel nagyon fáradt, mire a végére érsz a kicsomagolásnak, lehet hónapok telnek el, mire minden a helyére kerül.
2022. ápr. 16. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A babakocsiban vagy a hordozóban végig fogja nézni és alszik is közben időnként. Ő még kicsi lesz, nem mászkál, nem igényel szórakoztatást. Ha fizikailag jól leszel, akkor nem lesz akadálya a csomagolásnak.
2022. ápr. 16. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Vele könnyebb dolgod lesz, mint pl 1-1,5 éves gyerekkel lenne. Szerintem ha minden mást megoldanak helyetted ez nem fog problémát okozni. Szép lassan a saját tempódban csinálgatod, ha nem 2 nap alatt lesz meg, akkor 2 hét alatt. Babakocsiban , pihenőszékben, hordozókendóben ő el lesz. És ha ennyi segítséged lesz, abban is biztosan segítenek hogy elviszik a picit sétálni mikor pakolsz vagy vigyáznak rá.

Szerintem ez sima ügy lesz.

2022. ápr. 16. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
1,5 hónapos még csak eszik-alszik. Nem sokat van ébren, tehát időd az lesz. Addigra már a gátseb is meggyógyul meg a gyermekágyi vérzés is ott körül múlik el. Szóval talán még erőd is lesz hozzá.
2022. ápr. 16. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi 3 hetes babával költöztünk családi házba. Nem volt könnyű, de volt segítségünk, és mindent megoldottunk :) volt olyan doboz, amit csak hónapokkal később pakolunk ki, de akkor nem érdekelt :D mindent meg lehet oldani
2022. ápr. 16. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Hordozókendőben lehet a baba amíg pakolsz, nekem életmentő volt. 3 hónapos gyerekkel költöztünk.
2022. ápr. 16. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi 3 hetes korában költöztünk másik országba. Szerintem ne aggódj,menni fog. Nyilván nem olyan flottul, gyorsan, mint a baba előtt. Az alváshiány is nehezíti. Ezt már most tudatosítanotok kell magatokban. A lényeg, hogy ne stresszeljetek vagy veszekedjetek amiatt, hogy nincs minden a helyén. Lehet, hogy nektek több idő lesz teljesen rendet rakni, és? Egyáltalán nem számít majd évek múlva.
2022. ápr. 19. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!