Hány hónapos babával költöznél külföldre? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiúnk, úgy tervesztük, hogy kb fél éves korában megyünk. De néha elbizonytalanodok. Éltünk már Londonban 4 évig, de hazajöttünk, mert kint nem sikerült a baba. Munka, lakás, papír, minden meglenne. Jelenleg azért aggódom, mert 3 havonta kell vinnem neurológiai vizsgálatra, mert születéskor a köldökzsinór egyszer a nyakán volt. Nincs semmi baja szerencsére, csak ellenőrzés.2013. febr. 5. 07:54
1/5 anonim válasza:
Orvos kint is van , a latin szavakat ertik a dokik.nekem nem babak voltak4eves es 6 eves.viszont a kisebbiknek gasztros gondjai voltak,megoldottuk ugyanugy.
2/5 anonim válasza:
èn kint azültem mindegyiket.
Ha megvan kint mindent, és biztosítva is lesztek kint akkor bármikor. Tudtad hogy a gyerekek 80% köldökzsinorral a nyakán születnek? Biztos hogy csak ez volt a gond?
3/5 A kérdező kommentje:
Ennyi, más baj nincs. Azt hittem a fejlődésneurológiai vizsgálat alap, minden babának mennie kell. Tegnap voltunk és a doktornő elmondta, hogy a köldökzsinór miatt kell mennünk, mert 1 éves koráig bármikor előjöhet valami probléma. Eddig ezt nem tudtam és mivel első baba, kicsit megijedtem.
Sajnos tudom, hogy kint is vannak orvosok, 3szor voltam kórházban :(
2013. febr. 5. 08:10
4/5 anonim válasza:
Nem lenne fontos a babám kora, mennék, amint kész az útlevele/személyije. Jó, legyen mondjuk 2 hónapos minimum, hogy túl legyünk az összeszokós 6 héten, de utána minél hamarabb. Hosszú az út, macera, fél évesen már nem alussza át olyan gördülékenyen, mint hamarabb. Semmiképp nem várnék csak a kontrollok miatt, felkeresnék ott egy erre szakosodott orvost.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 5. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!