Miért ítélik el ennyire azokat akiknek 17-18 évesen gyereke van? Miért bántják őket sokan,és támadják őket?
Mert gyereknek gyerek nem való.
Mutass nekem 17-18 évest aki a saját lábán áll..
12-es, és ez hány éve volt? 40?
Ma egy 18 éves épp csak érettségizik, nehogy saját ház, te jóisten :D
Mert jellemzően ők azok, akik foggal-körömmel ragaszkodtak a gyerek megtartásához, mert ők "szeretik egymást" "érettek" "minden álmuk a baba" és "ahová isten báránykát adott, oda ad majd legelőt is" - aztán velük van tele az összes jótékonysági FB csoport, ahol ruhát, pelenkát, fürdetőkádat meg a többit kéregetnek a gyereknek, mert arra nincs pénz, hogy normális körülményeket biztosítsanak annak a kicsinek. Felelősségvállalás egy nagy nulla a részükről, csak az elvárás, hogy segítsen nekik mindenki IS.
NEM azt mondom, hogy nincs kivétel, de az a ritkább.
22 évesen szültem, még engem is elítéltek :) Pedig megvan az egzisztencia és a férjemtől van a TERVEZETT kislányunk.
Hát nyilvánvaló, hogy miért ítélik el. 17-18 évesen még gyerek. Régen lehet, hogy általános volt ennyi idősen szülni, de akkor nem volt elterjedt a fogamzásgátlás és a lányok is érettebbek voltak, teljesen más világot éltek. Most az, aki ennyi idősen szül, az 99%-ban vagy nem védekezett rendesen, vagy valamilyen szegregátumból származik, ahol nincsenek adva a feltételek egy kisbabának.
Ettől függetlenül lehet valaki jó anya 17-18 évesen is, láttam már olyat is. Csak sajnos nem ez az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!