Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kislányom leesett a pelenkáz...

A kislányom leesett a pelenkázóról, lehet neki baja?

Figyelt kérdés

Az öt hónapos kislányom leesett a pelenkázóról.Mellett voltam és valahogy mégis kidordult a kezemből🥺 fejre esett. Nagyon megijedtem, egyből felhívtam a gyerekorvosát és azt mondta hogy mentőt ne hívjak, amíg nem hány vagy nem lesz aluszékonyabb és persze egyből kérdezte hogy miután leesett fele sírt.(felsírt) Persze bevittem ügyeletre, ahol megvizsgálták és hála istennek nem lett baja, persze hozzátette, hogyha hány és aluszékony akkor kórház.

Én még most is félek, hogy valami baja lehet :( nagyon félek, hiszen még nagyon picike.

Jobban kellett volna fogjam..

2022. ápr. 14. 20:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
És van neki testvére?
jún. 25. 08:01
 22/23 A kérdező kommentje:
Nincs.
jún. 26. 04:12
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkor ő első gyerek
jún. 26. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!