A kislányom leesett a pelenkázóról, lehet neki baja?
Az öt hónapos kislányom leesett a pelenkázóról.Mellett voltam és valahogy mégis kidordult a kezemből🥺 fejre esett. Nagyon megijedtem, egyből felhívtam a gyerekorvosát és azt mondta hogy mentőt ne hívjak, amíg nem hány vagy nem lesz aluszékonyabb és persze egyből kérdezte hogy miután leesett fele sírt.(felsírt) Persze bevittem ügyeletre, ahol megvizsgálták és hála istennek nem lett baja, persze hozzátette, hogyha hány és aluszékony akkor kórház.
Én még most is félek, hogy valami baja lehet :( nagyon félek, hiszen még nagyon picike.
Jobban kellett volna fogjam..
5 honaposan hogy az istenbe nem tudod rendesen fogni istenem....
Nem egy erőteljesen ficankolo 2 evesrol van szó. Borzalmas.
Nyugodj meg, orvos látta, eddig jók vagytok. Most nem tudsz többet tenni. Éjszaka figyeld nagyon hogy jól van-e.
Átérzem. Kislányom 1 évesen esett fejre a hintàból, 1 éjszaka kórházban voltunk megfigyelésen, szerencsére nem lett baja. Egyetlen pillanatra sem tudtam aludni, végig figyeltem ahogy lélegzik, mocorog.
Ezentúl pelenkázd az ágyon. Ott van terület forogni, meg ott nem lehet elejteni, ha meg mégis... Akkor onnan nem lehet nagyot esni.
Szerintem ne használd többet a pelenkázót! Mert ezután csak még görcsölni is fogsz rajta, nehogy megint leessen!
Hála Isten éjjel nem volt baj.
Felkelt 2szer enni. Nem rég keltünk most visibál, nevetgél.
Remélem a továbbiakban se lesz gond😔
Többet a pelenkázót nem használjuk, jobb az elővigyázatosság.
Én azt nem értem, hogy hogyhogy nem tartottak bent a kórházban megfigyelésre.
Az én kislányom egy 30cm magas ágyról esett le szintén öt hónaposan. Bevittük a kórházba és bent is tartottak.
Ott mondták, hogy minél súlyosabb egy sérülés, annál később jelentkeznek a tünetek. Figyeld a pupilláit, hogy egyformán tágulnak-e. Nem változik-e meg a reakciója bizonyos dolgokra, nem remeg-e be stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!