Mikor mozdultatok ki először babával, és hova mentetek?
3 naposan vittük ki először, mikor hazajöttünk a kórházból. Onnan minden nap sétáltunk.
1 hetesen voltam vele bevasárolni
2 hetesen etteremben csaladi szülinapon.
3 honaposan 4 napra nyaralni.
3 éves, most először beteg, az ovikezdés miatt.
Én 1 hetesen örültem ha az ágyból eljutok a wcig és vissza. Szörnyű gátsebem volt, nagyon lassan gyógyult.
2 hetesen a kertben és az utcában sétáltunk.
3 hetesen mentünk nagyobb sétákat a településen, kb fél órát.
4 hetesen mentünk anyósomhoz kocsival, mert ő nem tud eljönni, de már nagyon szerette volna látni. Azon a héten voltunk a helyi kisboltban is. Azóta mindenfelé járunk, amerre előtte, persze fokozatosan növeltük a távot, ahogy éppen bírtam.
Mi a kertbe mentünk, ha jól emlékszem egyhetes volt akkor kb, aztán fokozatosan nagyobb sétákra.
Nagyobb közösségben karácsonykor voltunk rokonoknál, 3 hónapos volt akkor.
Boltban pedig 5 hónapos volt, mikor először velünk jött .
Nem kell agyon felteni, bar Magyarorszagon ez szokas.
2 naposan vittem busszal meretkezni ( nincs kocsink ) , ez volt az elso kimozdulas. 4 naposan a naggyal mentunk a jatszo csoportba, logikus, hpgy nem hagytam otthon, jot aludt a babakocsiban, egyszer szopizott.
Ne fogdossa idegen, a kezet se, es ne engedj senkit belelihegni a babakocsiba, ennyi.
2 hetesen vittem ki sétálni, addig a nyitott erkelynél levegőzött. Decemberben született, szél és ködszitalás volt kezdetben, azért nem vittem ki korábban.
3 hetesen hordozókendőbe vittem magammal sztk-ba, busszal, december végén késő délután, sötétben. Megsérültem, muszáj volt orvoshoz mennem, és senki nem tudott jönni segíteni. Utána már nem okozott gondot semmi, mentünk mindenhová együtt.
5 naposan mentünk először sétálni vele itt, a környékünkön. Jó idő volt, sütött a nap, egy lélekkel nem találkoztunk.
3 hetes volt, amikor Szentendrére mentünk kirándulni. Ébredés, etetés után indultunk, ott sétáltunk, nézelődtünk, lángosoztunk. Barátokkal mentünk, az ő gyerekeik miatt elmentünk még a Kisállatkertet megnézni. Utána délután még ettünk egy közeli étteremben, aztán indultunk haza. Jól sikerült elsőre nagyon, a babával járó dolgokat könnyen megoldottuk (etetés, peluscsere stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!