Mit tudnék még tenni?
Akkor ezek szerint képes rá, meg tudja csinálni, csak éppen nem akarja. És minden szakértő szerint rendben van, ez is biztató
Esetleg ha olyan helyre teszel valami kedvencét, aminek az eléréséhez használnia kell a lábát? Vagy fel kell állnia hozzá?
Szeretnék tanácsot adni, de nem tudok. Csak sejtem min mész keresztül, a türelmetlenséget és a kétségbeesést ismerem.
Gyermekem nem akart szobatiszta lenni, miután túl pörögtem a dolgot és próbáltam elengedni sem oldódott meg a helyzet. Már épp kezdtem ismét kétségbe esni amikor jött a covid és azon kaptam magam, hogy szobatiszta a gyerek. Szomszédnál a beszéd beindulasa ugyanez.
Vagy nálam az első pasi aki járt velem. Szinte utolsó utáni utáni pillanatban (években mérve) Vagy a barátnőm férj jelölt keresése 40 felé
Felesleges tanács hogy várj még, valahogy meg fog oldodni, de ha nem akar beindulni a kuszás, mászás igazán akkor nincs más teendő mint addig várni amíg a külső segítség szerint is késő már és megprobálnak magyarázatot adni. Vagy hirtelen beindul addig.
Ha van is rá magyarázat, akkor is amíg kicsik, szinte semmit nem tudnak eléggé alátámasztani vagy kimutatni.
Van ismerősöm akinek a gyermekének olyan ritka genetikai rendellenessége van hogy Európában is alig van, Amerikában csak, ott több. Kínában sincs sok. És bár náluk korán kiderült hogy van valami gond, magyarázatot nagyon hosszú ideig nem kaptak. De azt nem igen mondták neki hogy nincs semmi baj csak lusta, vagy későn érő.
Szóval ha ezt mondják, akkor nem tudsz mást tenni, mint bízol a szakikban és a gyermekedben. Mást igysem tudsz ha megfeszülsz sem. Viszont ha van valami gond, az ki fog derülni.
Amúgy általános ismerősei körben tudok olyat ahol a gyermek a felállást csak 18 hosan hozta. És azóta sem tudok róla hogy bármi baja lenne, iskolába készül idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!